ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Τεντόγλου: Σε δημοπρασία τα «θρυλικά» παπούτσια για τα παιδιά της Τουρκίας

Όσα δήλωσε ο χρυσός ολυμπιονίκης μετά την πραγματοποίηση νέου παγκόσμιου ρεκόρ στην Γαλλία

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε να κάνει νέο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης της προσπάθειας του εξαιτίας των παπουτσιών του. Το βράδυ της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου ο χρυσός Ολυμπιονίκης πραγματοποίησε άλμα μάκρους 8,41 μ. καταφέρνοντας ξανά την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος στο μήκος.

Ο αθλητής επέστρεψε στην Ελλάδα πριν λίγες ώρες και παρέθεσε την πρώτη του συνέντευξη όπου μίλησε για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες για το δυσάρεστο γεγονός «Είμαι σε καλή κατάσταση. Μπορώ να κάνω 8,40 μ. όποτε θέλω, όπως το είπα. Και παραπάνω μπορούσα απλά σταμάτησα τον αγώνα μου στο 8.41, ήταν ΟΚ, ένα εκατοστό πάνω, ήταν ειρωνικό» σχολίασε αρχικά.

Λέγοντας στην συνέχεια «Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε, ήταν προσβολή για μένα και για άλλους αθλητές και για αυτό πολλοί ξένοι αθλητές με υποστήριξαν αμέσως. Καλά οι Έλληνες, εντάξει... Γέλασα πολύ, στο τέλος της ημέρας ήταν πολύ αστείο όλα αυτά που έγραφαν και όλος ο χαμός δεν το περίμενα και τους ευχαριστώ όλους».

Με τον προπονητή του Γιώργος Πομάσκι, να αποκαλύπτει σε ένα σημείο της συνέντευξης ότι υπάρχουν σκέψεις να δημοπρατηθούν τα «θρυλικά» πλέον αυτά παπούτσια για την στήριξη των παιδιών στην Τουρκία και τις οικογένειες του που πλήγηκαν από τους φονικούς σεισμούς «Έχω πει στον Μίλτο να κρατήσουμε τα παπούτσια που του ακύρωσαν το άλμα, να τα βγάλουμε σε δημοπρασία, να πάρουμε τα λεφτά για να τα δώσουμε στα παιδιά της Τουρκίας», δήλωσε.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση