ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Παπαρίζου: Σε guest εμφάνιση στη Eurovision 2024

Η αποκάλυψη που θα ενθουσιάσει τους φανς του θεσμού της Eurovision.

Μαρία Καραμάνου

Η Έλενα Παπαρίζου, το αστέρι που έφερε στην Ελλάδα την πρώτη νίκη στην Eurovision το 2005, επιστρέφει στο φετινό διαγωνισμό με έναν ξεχωριστό και κομβικό ρόλο. Σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ντάφλου στην εκπομπή «Breakfast @Star», η Παπαρίζου θα ανακοινώσει το φετινό 12άρι της κριτικής επιτροπής της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision 2024.

Αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα στην Eurovision, καθώς σηματοδοτεί τα 50 χρόνια από την πρώτη ελληνική συμμετοχή. Η ΕΡΤ, θέλοντας να τιμήσει αυτό το ορόσημο, επέλεξε την Παπαρίζου για να παίξει έναν κεντρικό ρόλο στις φετινές εκδηλώσεις, ενισχύοντας τη συνδεσμολογία με την ιστορική νίκη της.

Εκτός από την σημαντική της εμφάνιση στον τελικό, η Παπαρίζου θα έχει μια ακόμα παρουσία στη Eurovision. Όπως ανακοινώθηκε, θα βρίσκεται επίσης στον δεύτερο ημιτελικό, όπου θα εμφανιστεί μαζί με άλλους πρώην νικητές του διαγωνισμού. Αυτή η εμφάνιση θα είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε και να τιμήσουμε τις θρυλικές στιγμές που έχουν σημαδέψει την ιστορία της Eurovision και να γιορτάσουμε τη μακρά παράδοση της μουσικής διαγωνιστικής αρένας.

Η συμμετοχή της Παπαρίζου στη φετινή Eurovision υπόσχεται να προσδώσει μια ξεχωριστή λάμψη στο διαγωνισμό, καθώς η αγαπημένη τραγουδίστρια θα φέρει μαζί της όχι μόνο την απήχηση του παρελθόντος αλλά και την ανανεωμένη δυναμική της στη μουσική σκηνή.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση