ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Όσα πρέπει να ξέρεις για το ''Tomb Raider'' λίγο πριν την πρεμιέρα

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Όλοι θυμόμαστε τη Lara Croft, τον χαρακτήρα των video games που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 2001 και το 2003 και έκανε την Angelina Jolie γνωστή σε κάθε άκρη του κόσμου. Ο χαρακτήρας αυτός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια νέα, φρέσκια πρωταγωνίστρια, την Alicia Vikander. 

Στην ολοκαίνουργια μεταφορά, η Croft είναι μια συνηθισμένη γυναίκα, σε μια συνηθισμένη δουλεά στο Λονδίνο. Ένα στοιχείο την κάνει να ξεκινήσει μια μεγάλη αναζήτηση για τον αρχαιολόγο πατέρα της που μέχρι τώρα θεωρούσε νεκρό. Η ταινία βασίζεται στο πιο πρόσφατο video game του διάσημου franchise ''Tomb Raider'', που κυκλοφορησε το 2013 και ακολουθεί την Lara που ναυαγεί στο δρόμο προς ένα τάφο και μένει παγιδευμένη σε ένα νησί με πολλούς... παράξενους κατοίκους. 

Αντίθετα με τις πρώτες ταινίας με την Jolie, όπου η Lara Croft είναι από την αρχή αυτή που είναι, στη νέα ταινία βλέπουμε τη ζωή της όταν ακόμα δούλευε σαν διανομέας με ένα ποδήλατο. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στην Alicia Vikander να αφήσει το δικό της στίγμα, εξελίσσοντας με τον δικό της τρόπο τον χαρακτήρα αυτό. 

Δεν είμαστε σίγουροι αν θα κάνει κάτι από άποψη βραβεύσεων, αλλά παρουσιάζει ένα ακόμα δυναμικό πρότυπο γυναίκας ακολουθώντας την πρωτοβουλία που πήρε επιτέλους το Hollywood με το ''Wonder Woman''. Μόνο και μόνο γι' αυτό εκτιμούμε την ταινία ήδη. 

H ταινία κάνει πρεμιέρα 15 Μαρτίου. 

Δείτε ξανά το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση