ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Oops! Ο πρώην μάνατζερ των Spice Girls λέει ότι η απόλυσή του, έσωσε την καριέρα του

Δέσποινα Άσπρου

Οι Spice Girls, που δημιουργήθηκαν το 1994, ήταν το πιο επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα στον κόσμο, αφού οι ίδιες κατάφεραν με το ταλέντο και την παρουσία τους από τραγουδίστριες να μετατραπούν σε είδωλα. Το συγκρότημα ωστόσο, όπως είναι γνωστό διαλύθηκε οριστικά τον Νοέμβριο του 2000, μετά την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ για να επικεντρωθούν στην σόλο καριέρα τους.

Και τώρα, 18 χρόνια μετά την "διάλυσή τους, ο πρώην μάνατζέρ τους, Chris Herbert έδωσε συνέντευξη λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η απόλυσή του από το διάσημο συγκρότημα λειτούργησε προς όφελός του. Πώς το εννοεί; Θα σας εξηγήσουμε αμέσως.

"Ήμουν ο άνθρωπος που διάλεξα τα κορίτσια ανάμεσα από χιλιάδες άλλα και τα προετοίμασα για όλο αυτό που θα ερχόταν""Βέβαια οι ίδιες αποφάσισαν να με αντικαταστήσουν μιας και ήθελαν τα πράγματα να κυλήσουν πιο γρήγορα"."Αυτό ωστόσο μου βγήκε σε καλό γιατί στη συνέχεια γνώρισα τον Simon Cowel και φτιάξαμε τους Five", είπε.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι το εμβηματικό γυναικείο συγκρότημα, πρόσφατα επανενώθηκε -χωρίς όμως την Victoria Bechkam- για να δώσει μερικές συναυλίες σε διάφορες πόλεις του κόσμου.

Δείτε απόσπασμα από την πρόσφατη συναυλία που έδωσαν στο Manchester:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση