ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Οικογένεια Παπαδοπούλου: Σε βραδινή έξοδο με την κόρη τους Έλενα

Το σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Kult Boutique.

Μαρία Καραμάνου

Το βράδυ της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου, στο Νέο Δημαρχείο της Λευκωσίας και στον παρακείμενο αρχαιολογικό χώρο, διαδραματίστηκε μια εξαιρετική ιστορία μόδας μέσα από το 2ο φιλανθρωπικό fashion event "KULT Together."

Η εκδήλωση αυτή είχε ως στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για την οικονομική υποστήριξη του εθελοντικού φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών "Γκολ στη Ζωή." Συγκεκριμένα, τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την πλήρη ανακαίνιση των παιδιατρικών θαλάμων του Μακάρειου Νοσοκομείου, οι οποίοι παρέμειναν οι ίδιοι από την ημέρα που ξεκίνησε η λειτουργία του νοσηλευτηρίου το 1984.

Στο event παρευρέθηκαν πολλά α΄τομα της κυπριακής showbiz και ανάμεσά τους βρίσκονταν η Γιώτα Παπαδοπούλου και από το πλευρό της βέβαια δεν έλειπε ο σύζυγός της Νικόλας Παπαδόπουλος, καθώς και η κόρη τους, Έλενα, η οποία πρόσφατα κλείσε τα 18 της χρόνια. Για την ειδική αυτή περίσταση, η Γιώτα επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο σε μαύρο και άσπρο χρώμα και να πειραματιστεί με τους δύο αυτούς τόνους για ένα πιο επίσημο και κομψό look. Ο Νικόλας, από την πλευρά του, επέλεξε ένα μπλε σακάκι και το συνδύασε με ένα άσπρο παντελόνι.

Η κόρη τους, Έλενα, πιο όμορφη από ποτέ, πραγματοποίησε μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση επιλέγοντας ένα midi φόρεμα με λεοπάρ σχέδιο και συνδύασε αυτό το στυλ με ένα άσπρο σακάκι που το φορούσε ριγμένο πάνω στους ώμους της. Η φωτογραφία αποτυπώνει την οικογένεια παπαδοπούλου, να χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό και να εκπέμπει μια αίσθηση ενότητας και αγάπης. Είναι μια σπάνια ευκαιρία να δούμε την οικογένεια να παρευρίσκεται μαζί σε δημόσιες εκδηλώσεις, και η εικόνα αυτή τους απεικονίζει ενωμένους και αγαπημένους.

Δείτε το στιγμιότυπο εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση