ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Θερμαντικό μπλουζάκι, wide-leg παντελόνι, μπόράκια και puffer σακάκι
 

Στέλλα Δημητρίου: Η συγκινητική ανάρτηση που έκανε

«Εκεί που έκλαψα πιό πολυ , ήταν…»

Μαρία Σάββα

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων, η Στέλλα Δημητρίου και ο σύζυγός της Δημήτρης Μιχαηλίδης το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, βάφτισαν τα δύο αγόρια τους έχοντας στο πλευρό του αγαπημένα πρόσωπα από την οικογένεια και τους φίλους τους.

Λίγες μέρες μετά την βάφτιση, η Στέλλα Δημητρίου ανάρτησε μερικές φωτογραφίες από την ξεχωριστή μέρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια και τον σύζυγό της να κρατάνε τα δύο αγοράκια.

«Μέρα χαράς και συγκίνησης ! Η 2η πιό συγκινητική μέρα της ζωής μου …. η βάφτιση των μικρών μου αγγέλων. Η πρώτη ήταν η γέννηση τους 28/9/22 και τώρα ένα χρόνο σχεδόν μετά τα βαφτίσαμε. Έγιναν χριστιανοί και πήραν τα ονόματα των παππούδων τους, Σωτήρης και Νικόλας. Οι νονές μας, οι πνευματικές μας μητέρες δεν μπορούσαν να είναι άλλες από την αγαπημένη μου αδερφή @christina.dem.official και την καρδιακή μου φίλη @tzeni_tziverioti.», έγραψε αρχικά η γνωστή Κύπρια.

Στην συνέχεια αναφερόμενη στην φάση που συγκινήθηκε είπε: «Εκεί που έκλαψα πιό πολυ , ήταν που οι νονές παραδίδουν τα παιδιά στους γονείς τους ….υποκλίνεσαι μπροστά τους και φιλάς το χέρι τους!!!. Σας αγαπώ!!! Τα υπέροχα βαφτιστικά που επιλέξαμε είναι φυσικά @stovabambini που τα επιμελήθηκε ο αγαπημένος μας @steliosmanolas_ . Ήταν όλα φτιαγμένα και ραμμένα για τους μικρούς μου πρίγκιπες !!»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση