ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Στην Νέα Υόρκη η Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά

Στο «First Ladies Luncheon» του Fashion 4 Development η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Μαρία Σάββα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως κάνει πολύ συχνά, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της με τι ασχολείται τον τελευταίο καιρό και που βρίσκεται.

Αυτές τις μέρες η ίδια φαίνεται να βρίσκεται στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη, με αφορμή την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, καθώς είδαμε πως παρευρέθηκε στο 11ο ετήσιο «First Ladies Luncheon» του Fashion 4 Development.

Το Ετήσιο Γεύμα Πρώτων Κυριών της Fashion 4 Development πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, για να γιορτάσει την άνευ προηγουμένου συνεργασία μεταξύ διπλωματίας και μόδας για το γενικότερο καλό των γυναικών και των παιδιών παγκοσμίως.

Πρώτες Κυρίες, Πρέσβεις του ΟΗΕ και VIP από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να τιμήσουν τους παραλήπτες των βραβείων – τους «Πράκτορές της Αλλαγής» – για το ανθρωπιστικό τους έργο. Τα βραβεία First Ladies Luncheon της F4D περιλαμβάνουν: το Fashion 4 Development Award, Eco Award, Women's Champion Award, League of Gentlemen Award και Medal of Honor.

Να σημειώσουμε πως αυτή την χρονιά το γεύμα ήταν αφιερωμένη στην Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έφυγε από την ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η ίδια για το εν λόγω γεύμα επέλεξε ένα αυστηρό αλλά και σικάτο look, φορώντας ένα cream κουστούμι το οποίο συνδύασε με μία σατέν λευκή φανέλα. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με nude high heels και μία λευκή τσάντα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση