ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

«ΚULT Together»: Όλοι όσοι περπάτησαν στο catwalk του fashion show

Ανάμεσα τους βρέθηκε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γιώργος Μερκής και άλλοι.

Μαρία Καραμάνου

Μια εξαιρετική ιστορία μόδας αναπτύχθηκε το βράδυ της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου στο Νέο Δημαρχείο της Λευκωσίας και στον παρακείμενο αρχαιολογικό χώρο, κατά τη διεξαγωγή του 2ου φιλανθρωπικού fashion event με τίτλο "KULT Together."

Αυτή η εκδήλωση είχε ως στόχο την συγκέντρωση κεφαλαίων για την υποστήριξη των πρωτοβουλιών του εθελοντικού φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών "Γκολ στη Ζωή." Συγκεκριμένα, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για την πλήρη ανακαίνιση των παιδιατρικών θαλάμων του Μακάρειου Νοσοκομείου, οι οποίοι δεν είχαν ανακαινιστεί από την ίδρυση του νοσοκομείου το 1984.

Σε ένα αστικό περιβάλλον όπου η ιστορία και ο πολιτισμός της Κύπρου αποτυπώνονται έντονα, πάνω από τους 500 παρευρισκόμενους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό fashion show με εντυπωσιακές δημιουργίες από κορυφαίους οίκους μόδας, οι οποίοι εκπροσωπούνται στην Κύπρο από τα καταστήματα Kult Boutiques.

Στο event περπάτησαν στην πασαρέλα μοντέλα από την Ελλάδα και την Κύπρο, ποδοσφαιριστές, αθλητές και γνωστές προσωπικότητες, φορώντας δημιουργίες από τους διάσημους οίκους μόδας. Συνολικά συμμετείχαν πενήντα μοντέλα από την Ελλάδα και την Κύπρο. Ανάμεσά τους βρίσκονταν γνωστές προσωπικότητες και influencers όπως η Μαίρη Ζαβού, ο George V. Antoniou, η Ariana Demian και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Bianca Makris, ο Γιώργος Μερκής. Τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα, η οποία εκτεινόταν από την είσοδο του Νέου Δημαρχείου Λευκωσίας μέχρι τις πεζογέφυρες του Αρχαιολογικού Χώρου, κερδίζοντας τον θερμό χειροκρότημα του κοινού που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Δείτε όλους τους celebrities που περπάτησαν εδώ:

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου

Ο Γιώργος Μερκής

Η Μαίρη Ζαβού

Η Νιόβη Κάσπαρη

Ο Γιώργος Μερκής

Ο Κωνσταντίνος Παναγή

Η Bianca Makris

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση