ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ο Ke Huy Quan επιστρέφει στον κινηματογράφο με μια συγκινητική νίκη

Μετά από 20 χρόνια «απουσίας» από τον κινηματογράφο ο ηθοποιός Ασιατικής καταγωγής έκανε την πιο δυναμική επιστροφή

Μαρία Σάββα

Ο Ke Huy Quan συγκινήθηκε καθώς έλαβε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή του στο «Everything Everywhere All at Once», η ταινία επιστημονικής φαντασίας που έλαβε τα περισσότερα βραβεία το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου.

Ο Quan ξεκίνησε την ομιλία του μιλώντας απευθείας στη μητέρα του: «Η μαμά μου είναι 84 ετών και είναι στο σπίτι και παρακολουθεί», είπε. «Μαμά, μόλις κέρδισα ένα Όσκαρ!».

Ο ηθοποιός Ασιατικής καταγωγής συνέχισε μιλώντας αρχικά για το αξιοσημείωτο ταξίδι του στην υποκριτική, σημειώνοντας τη χρονιά που πέρασε σε καταυλισμό προσφύγων μετά την φυγή της οικογένειάς του από το Βιετνάμ το 1978. «Κάπως έτσι, κατέληξα εδώ στη μεγαλύτερη σκηνή του Hollywood. Λένε ότι τέτοιες ιστορίες συμβαίνουν μόνο στις ταινίες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συμβαίνει. Αυτό είναι το αμερικανικό όνειρο!».

Κατά τη διάρκεια των ευχαριστιών του, ο Quan ευχαρίστησε τον πρώην συμπρωταγωνιστή του στην ταινία «Goonies», Jeff Cohen, ο οποίος είναι τώρα ο δικηγόρος ψυχαγωγίας του καθώς και την σύζυγό του, Echo, λέγοντας «Μήνα με μήνα, χρόνο με το χρόνο, για 20 χρόνια, μου είπε ότι μια μέρα θα έρθει η ώρα μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση