ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Jeans, πλεκτό και western μποτάκια
 

Ο Gerard Depardieu απορρίπτει τις κατηγορίες για βιασμό

«Είναι και παραμένει αθώος», δήλωσε ο δικηγόρος του.

newsroom must

Ο Γάλλος ηθοποιός Gerard Depardieu αμφισβητεί τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, δήλωσε την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, ο δικηγόρος του ο οποίος ζήτησε η σχετική έρευνα να επιτραπεί να διεξαχθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Depardieu, ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της Γαλλίας, σύμφωνα με δικαστική πηγή τέθηκε υπό επίσημη έρευνα για κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική βία πέρυσι τον Δεκέμβριο.

«Οι κατηγορίες εναντίον του κ. Depardieu απαγγέλθηκαν τον Δεκέμβριο του 2020, πληροφορία που παρέμεινε μυστική από τότε, σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία. Η πληροφορία αυτή κατέστη δημόσια χθες, κάτι που είναι λυπηρό», ανέφερε ο δικηγόρος Ερβέ Τεμίμ σε δήλωση του για το πρακτορείο Reuters.

 «Ο κ. Depardieu είναι και παραμένει αθώος. Αμφισβητεί σθεναρά τις κατηγορίες σε βάρος του. Η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί με ηρεμία, μυστικότητα και σεβασμό για το τεκμήριο αθωότητας του κ. Depardieu».

Το 2019, Γάλλοι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι έβαλαν στο αρχείο έρευνα εναντίον του Gerard Depardieu για φερόμενη υπόθεση βιασμού λόγω ανεπάρκειας αποδεικτικών στοιχείων.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση