ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Brad Pitt αγόρασε το ακριβότερο ακίνητο που πωλήθηκε στο Carmel της California

Για το οποίο κατέβαλε αστρονομικό ποσό

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood, Brad Pitt έγινε πάλι θέμα συζήτησης μετά την τελευταία του αγορά η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενη, τουλάχιστον ως προς την τιμή. 

Πρόκειται για ένα ακριβό δώρο που παραχώρησε στον εαυτό του και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τη Wall Street Journal ο ηθοποιός αγόρασε το DL James House το οποίο πρόκειται για μια έπαυλη που χτίστηκε το έτος 1918 σε ένα κτήμα 10.000 τετραγωνικών μέτρων στο Carmel Highlands της California. 

Ουσιαστικά πρόκειται για το ακριβότερο σπίτι που πωλήθηκε ποτέ στην περιοχή Carmel διότι ο ηθοποιός κατέβαλε το αστρονομικό ποσό των 40 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να το αποκτήσει άμεσα. 

Πριν διευθετηθεί η διαδικασία της αγοράς από τον διάσημο ηθοποιό, η κολοσιαία έπαυλη ανήκε στη Searock η οποία είναι μία εταιρεία του επιχειρηματία Joe Ritchie από το Σικάγο ο οποίος απεβίωσε πριν από μερικούς μήνες και βέβαια και της συζύγου του, Sharon Ritchie οι οποίοι το είχαν αγοράσει για 4,5 εκατομμύρια δολάρια το 1999. 

Το σπίτι σχεδιάστηκε από έναν πολύ γνωστό αρχιτέκτονα στις αρχές του προηγούμενου αιώνα ονόματι Charles Summer Greene ο οποίος έγινε γνωστός για την πρωτοπορία του κινήματος American Arts and Crafts. Είναι χτισμένο από ψαμμίτη και γρανίτη, έχει κεραμοσκεπή μεσογειακού τύπου, τοξωτά παράθυρα και πανοραμική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση