ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Novak Djokovic: Αντιμέτωπος ακόμη και με φυλάκιση

Νέες κατηγορίες μετά την ομολογία ότι «έσπασε» την καραντίνα

Ζωή Τουτουντζίδου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «The Guardian» , ο Σέρβος τενίστας Novak Djokovic, πιθανότατα να έρθει αντιμέτωπος με την ποινές ή ακόμη και φυλάκιση μετά την ομολογία του ότι «έσπασε» την καραντίνα. Την ίδια ώρα που έχει ΄΄ήδη ολοκληρωθεί η διαδικασία κλήρωσης των αγώνων του Australian Open, με τον τενίστα να συμμετέχει κανονίκα στην κλήρωση, μην γνωρίζοντας ΄΄ομως αν θα καταφέρει να διαγωνιστεί. 

Διαβάστε εδώ: Novak Djokovic: Παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα του αφού βρέθηκε θετικός

Η Σέρβικη κυβέρνηση είναι απόλυτη απέναντι στην τηρήσει των νόμων, με αυστηρές ποινές σε όσους δεν ακολουθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Κάτι που σύμφωνα με την δημόσια ομολογία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν ακολούθησε ο Djokovic, αποδίδοντας την πράξη του σε λανθασμένη κρίση και αντιμετώπιση της κατάστασης.

«Παρακολούθησα έναν αγώνα μπάσκετ στο Βελιγράδι στις 14 Δεκεμβρίου μετά τον οποίο αναφέρθηκε ότι ορισμένοι άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19. Παρόλο που δεν είχα συμπτώματα Covid, έκανα ένα rapid test στις 16 Δεκεμβρίου, το οποίο ήταν αρνητικό ενώ έκανα επίσης ένα επίσημο και εγκεκριμένο τεστ PCR την ίδια μέρα».

Συμπληρώνοντας πως βγήκε όντως έξω καθώς δεν είχε βγει ακόμη το αποτέλεσμα του PCR «Ήμουν ασυμπτωματικός και ένιωθα καλά και δεν είχα λάβει την ειδοποίηση για ένα θετικό αποτέλεσμα της εξέτασης PCR παρά μόνο μετά το συμβάν».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση