ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Novak Djokovic: Παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα του αφού βρέθηκε θετικός

«Ήμουν ασυμπτωματικός και ένιωθα καλά και δεν είχα λάβει την ειδοποίηση για ένα θετικό αποτέλεσμα της εξέτασης PCR παρά μόνο μετά το συμβάν»

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο Σέρβος τενίστας Novak Djokovic που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την ακύρωση της ταξιδιωτικής του βίζας στην Αυστραλία, έρχεται για ακόμη μια φορά αντιμέτωπος με την Αυστραλιανή κυβέρνηση.

Η οποία ξεκίνησε πρόσφατα έρευνα για τον Novak Djokovic, με πιθανότητα ακύρωσης της νέας τους βίζας για σκοπούς δημόσιας υγείας. Μετά την δημοσίευση φωτογραφιών του στην Ισπανία τον Δεκέμβρη. Αποδεικνύοντας πως δεν είχαν περάσει οι 14 ημέρες που απαιτούνται για να ταξιδέψεις σε άλλη χώρα σύμφωνα με τις ταξιδιωτικές οδηγίες περί αποφυγής λοιμώξεων.

Διαβάστε εδώ : Διακυβεύεται ακόμη μία φορά η παραμονή του στην Αυστραλία

Με τον ίδιο να παραδέχεται πως έγινε λάθος στα έγγραφα, στο οποίο δεν έφταιγε αυτός αλλαγή η ομάδα που συμπλήρωσε το έγγραφο, κάνοντας λόγο για «ανθρώπινο λάθος».

Ενώ μέσω μιας μακροσκελής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως όντως έσπασε την καραντίνα αφού βρέθηκε θετικός.

«Παρακολούθησα έναν αγώνα μπάσκετ στο Βελιγράδι στις 14 Δεκεμβρίου μετά τον οποίο αναφέρθηκε ότι ορισμένοι άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19. Παρόλο που δεν είχα συμπτώματα Covid, έκανα ένα rapid test στις 16 Δεκεμβρίου, το οποίο ήταν αρνητικό ενώ έκανα επίσης ένα επίσημο και εγκεκριμένο τεστ PCR την ίδια μέρα».

Συμπληρώνοντας πως βγήκε όντως έξω καθώς δεν είχε βγει ακόμη το αποτέλεσμα του PCR «Ήμουν ασυμπτωματικός και ένιωθα καλά και δεν είχα λάβει την ειδοποίηση για ένα θετικό αποτέλεσμα της εξέτασης PCR παρά μόνο μετά το συμβάν».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση