ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Night out για 4 γυναίκες της ενημέρωσης

Το στιγμιότυπο που εντοπίσαμε από την βραδινή τους έξοδο.

Μαρία Καραμάνου

Ο νυχτερινός κοσμοπολίτικος παλμός της Λευκωσίας έγινε ακόμα πιο λαμπερός το βράδυ της Παρασκευής 19 Απριλίου, όταν οι γνωστές παρουσιάστριες Κατερίνα Αγαπητού, Γωγώ Αλεξανδρινού, Αιμιλία Κενεβέζου και Κάτια Σάββα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη τους έξοδο για αποφόρτιση και διασκέδαση. Οι τέσσερις κυρίες, γνωστές για τις πολύ καλές τους σχέσεις εκτός επαγγελματικού περιβάλλοντος, βρήκαν την ευκαιρία να αφήσουν πίσω τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να χαλαρώσουν σε ένα γνωστό στέκι της πρωτεύουσας.

Η Κατερίνα Αγαπητού μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη βραδιά, όπου οι τέσσερις φίλες ποζάρουν ευδιάθετα και με πολλά χαμόγελα. Η φωτογραφία αποκαλύπτει τον χαλαρό και ζεστό χαρακτήρα της παρέας, καθώς και την ιδιαίτερη δυναμική που χαρακτηρίζει τις μεταξύ τους σχέσεις.

Τέτοιες στιγμές είναι σημαντικές για όσους διαρκώς βρίσκονται στο προσκήνιο της δημοσιότητας, καθώς προσφέρουν μια πολύτιμη ανάσα από την καθημερινή ρουτίνα και τις πιέσεις που αυτή συνεπάγεται. 

Δείτε το στιγμιότυπο:


Photo By @kagapitou On Instagram

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση