ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Νέγκα: «Δεν επηρεάστηκε η νίκη της Σάττι από μένα»

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για τα Mad VMA και τη στιγμή που βράβευσε τη Μαρίνα Σάττι ως την καλύτερη ποπ καλλιτέχνιδα.

Μαρία Καραμάνου

Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε στο επίκεντρο συζητήσεων μετά τη βράβευση της Μαρίνας Σάττι ως Καλύτερης Ποπ Καλλιτέχνιδας στα Mad Video Music Awards. Οι δηλώσεις της και η αμηχανία της στιγμής προκάλεσαν συζητήσεις στα social media, με τη Νέγκα να προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Την ώρα που έδινε το βραβείο στη Μαρίνα Σάττι, η Αθηναΐς Νέγκα δήλωσε, «Είμαι εδώ για να βραβεύσω τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

Η δήλωση αυτή περιείχε μια αναφορά στα χασμουρητά της Σάττι στη Eurovision, που είχαν σχολιαστεί αρνητικά. Η φράση της Νέγκα δημιούργησε αντιδράσεις, με πολλούς να την ερμηνεύουν ως μπηχτή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», η Αθηναΐς Νέγκα ξεκαθάρισε, «Δεν είναι beef αυτό με τη Μαρίνα Σάττι. Στα social media διχαζόμαστε, είναι τεχνητό και δεν ισχύει στη ζωή».

Η δημοσιογράφος εξήγησε πως δεν υπήρξε κανένας χαμός και πως δεν θεωρεί ότι είπε κάτι κακό. Τόνισε ότι η νίκη της Μαρίνας Σάττι δεν επηρεάστηκε από τα σχόλιά της και παραδέχτηκε ότι η ίδια ήταν πιο αμήχανη από την τραγουδίστρια, «Δεν θεωρώ ότι επηρεάστηκε η νίκη της Σάττι από εμένα. Χειρίζεται πολύ καλά αυτό που είναι αμήχανο. Εγώ ήμουν αμήχανη. Για μένα ήταν δύσκολο να είμαι σε ένα περιβάλλον με έναν άνθρωπο που έχω διαφωνήσει πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο μεγάλο θέμα αυτό που ειπώθηκε».

Η Αθηναΐς Νέγκα υπογράμμισε ότι η διαφωνία είναι κάτι φυσιολογικό και αποδεκτό, «Είπα "διαφωνώ" που δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τρομερό. Και στα παιδιά μου να έλεγαν "μπράβο, αλλά διαφωνώ", δεν θα το θεωρούσα κακό. Δηλαδή δεν σηκώνεις το ότι διαφωνώ μαζί σου;».

Η δημοσιογράφος εξέφρασε τη δυσκολία της να μην αρθρώσει την άποψή της με λόγια και παραδέχτηκε ότι μπορεί να κάνει λάθος, αλλά το θεωρεί σημαντικό να εκφράζει την άποψή της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση