ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο των παιδιών μου γιατί δεν άκουγα καλά πράγματα»

«Οι κόρες μου ήταν κακές μαθήτριες», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 104,6, κατά τη διάρκεια του ραδιομαραθωνίου, ορισμένες προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με τις κόρες της και τον ρόλο της ως μητέρα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αποκάλυψε ότι στην αρχή οι κόρες της δεν ήταν πολύ καλές στο σχολείο, με αποτέλεσμα να μην είναι ιδιαίτερα θετικές για την ιδέα του να πηγαίνουν στο σχολείο. Ωστόσο, η Νατάσα εξήγησε ότι αλλάζοντας την προσέγγισή της, έδωσε έμφαση στο να είναι καλά παιδιά και να έχουν καλές σχέσεις, προτού ανησυχεί για την επίδοσή τους στα μαθήματα.

Με αυτήν την αλλαγή προσέγγισης, πιθανόν η Νατάσα έφερε μια πιο χαλαρή και ενθαρρυντική ατμόσφαιρα γύρω από την εκπαίδευση των κοριτσιών της, θέτοντας το άμεσο ευζωικό τους ευημερούν πάνω απ' όλα.

Η Νατάσα μα΄λιστα αποκάλυψε πως, «Επέλεξα να είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου γιατί ήθελα να οσμίζομαι τι συμβαίνει. Σαν μαμά είμαι από όλα, όπου χρειάζεται. Στην πορεία αυτών των χρόνων τα βλέπεις όλα, και τα καλά και τα κακά και τα γέλια και τα κλάματα. Τα παιδιά μου είναι έντιμοι άνθρωποι και θεωρώ πολύ σημαντικό».

Και συνέχισε αναφέροντας πως, «Όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου και πήγαινα στο σχολείο να ρωτήσω, δεν μου έλεγε πολύ καλά λόγια και κάποια στιγμή σταμάτησα να πηγαίνω. Στη συνέχεια όμως, έβαλαν και οι δύο ταχύτητα και μπήκαν στο πανεπιστήμιο και οι δύο. Δεν το πίστευα, γιατί οι δάσκαλοι μου κουνούσαν το χέρι στο σχολείο. Εγώ το μόνο που ρωτούσα ήταν αν τα παιδιά είναι καλά ή αν έχουν κάποια παραβατική συμπεριφορά. Τον δρόμο σου τον βρίσκεις, την καλοσύνη όμως δεν την βρίσκεις και επειδή το έχουν είμαι πολύ ήσυχη».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση