ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Middleton: Με δεύτερη photoshopped φωτογραφία

«Πρόκειται για άλλη μια φωτογραφία με photoshop», δηλώνουν οι χρήστες του X.

Μαρία Καραμάνου

Τα λάθη στην επεξεργασία φωτογραφιών της βασιλικής οικογένειας έχουν γίνει θέμα συζήτησης σε πολλές περιπτώσεις, και φαίνεται ότι και πάλι ένα τέτοιο λάθος έγινε αντιληπτό από τους θαυμαστές της Kate Middleton. Το γεγονός ότι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντιλήφθηκαν την αταίριαστη επεξεργασία στην φωτογραφία με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William είναι σχετικά συνηθισμένο, καθώς τα λάθη αυτού του είδους γίνονται συχνά αντιληπτά από τους παρατηρητικούς χρήστες.

Η πρόσφατη φωτογραφία του ζευγαριού στο αυτοκίνητο, φαίνεται να έχει υποστεί επεξεργασία που οδήγησε σε ανασταλτικά στοιχεία, όπως τα αταίριαστα τούβλα στον τοίχο πίσω από το ζευγάρι. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ως μία προσπάθεια για να βελτιωθεί η αισθητική της εικόνας, όμως οδήγησε σε μία ανεπιθύμητη ατέλεια που εντοπίστηκε εύκολα από τους παρατηρητικούς φανς.

Μάλιστα, ένας χρήστης παρατήρησε, «Δεν παρατήρησε κανείς άλλος ότι η πιο πρόσφατη φωτογραφία της Kate Middleton στο αυτοκίνητο…, δεν φαίνεται να ταιριάζουν με τα τούβλα έξω από το αυτοκίνητο...Πρόκειται για άλλη μια φωτογραφία με photoshop».

Ενώ ένας άλλος χρήστης συμπλήρωσε, «Τα τούβλα της φωτογραφίας στο παράθυρο έχουν νέα ομοιόμορφα κατανεμημένα στρώματα ενέματος, ενώ τα τούβλα έξω από το αυτοκίνητο είναι από παλαιότερο κτίριο, όπου είναι ανομοιόμορφα και φθαρμένα».

Η διαμάχη για επεξεργασμένες φωτογραφίες της Kate Middleton δείχνει να προκαλεί αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο κοινό γενικότερα. Η πριγκίπισσα, όπως αναφέρουν πηγές από το παλάτι του Κένσινγκτον, φαίνεται να νιώθει λυπημένη για τη διαμάχη που προέκυψε και επιθυμούσε απλά να δημιουργήσει ένα όμορφο οικογενειακό πορτρέτο για την εορτή της Μητέρας.

Ένας χρήστης μάλιστα, ξεκίνησε να λέει πως, «Χρησιμοποίησαν μια φωτογραφία της ημέρας των Χριστουγέννων. Έσβησαν το σκουλαρίκι της, το χείλος του καπέλου της φαίνεται ξεκάθαρα.. μετά πρόσθεσαν λίγο θόρυβο για να είναι πιο δύσκολο να διακρίνει κανείς τις επεξεργασίες… είναι πραγματικά κακοί σε αυτό!!!».

Ωστόσο, ο Jim Bennett, ο φωτογράφος που τράβηξε τη φωτογραφία του ζευγαριού, δήλωσε στο Page Six ότι, «Δεν αλλάζουμε τις φωτογραφίες μας στο photoshop, εκτός από το να προσαρμόζουμε τα επίπεδα φωτισμού αν είναι απαραίτητο. Οι λήψεις αυτοκινήτων είναι απρόβλεπτες στις καλύτερες στιγμές και με κάποια αντανάκλαση στο τζάμι μπορεί να είναι δύσκολο». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση