ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Jolie - Pitt: Ξανά στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι

Η διαμάχη μεταξύ του Brad Pitt και της Angelina Jolie συνεχίζεται ακόμα και μετά το διαζύγιό τους το 2019

Μαρία Σάββα

Η διαμάχη μεταξύ του Brad Pitt και της Angelina Jolie συνεχίζεται ακόμα και μετά το διαζύγιό τους το 2019. Εκτός από τα θέματα που αφορούν τα παιδιά τους και τη σχέση τους με τον ηθοποιό, η διαμάχη τους επεκτείνεται και στο γαλλικό οινοποιείο τους. Σύμφωνα με το Fox News, επιστρέφουν στο δικαστήριο αυτή την εβδομάδα για τα θέματα ιδιοκτησίας του Château Miraval.

Τον Φεβρουάριο, ο Brad Pitt κέρδισε τη δικαστική μάχη με την πρώην σύζυγό του για τον γαλλικό αμπελώνα τους αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο 60χρονος ηθοποιός υποστήριξε ότι θα έπρεπε να έχει το πλειοψηφικό πακέτο στην ιδιοκτησία, καθώς η Jolie πούλησε τις μετοχές της στον Yuri Shefler, ιδιοκτήτη του Stoli.

Αγοράζοντας το κτήμα πριν από τον γάμο τους, ο Pitt κατείχε το 60% και η Jolie το 40%. Κατά τον χωρισμό τους το 2016, η Τζολί λάμβανε ένα επιπλέον 10% ως μέρος του γάμου τους, καθιστώντας το περιουσιακό στοιχείο ισοπαλίας. Ωστόσο, η πώληση των μετοχών της από την Jolie προκάλεσε νέες διαφωνίες σχετικά με την ιδιοκτησία του Château Miraval.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση