ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Coldplay: Θα ακυρωθεί η sold out συναυλία τους στην Αθήνα;

Η επίσημη ανακοίνωση

Μαρία Σάββα

Η εταιρεία παραγωγής Hight Priority Promotions μετά τον πανικό που επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα για την συναυλία τον Coldplay που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, έκανε μία επίσημη ανακοίνωση.

Στην ανάρτησή της η εταιρεία παραγωγής για τη συναυλία των Coldplay το καλοκαίρι του 2024 στο ΟΑΚΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι και αυτή ενημερώθηκε από τα Μέσα για όσα συμβαίνουν στον χώρο.

Δείτε πιο κάτω την ανακοίνωση:

«Αγαπητοί Coldplay fans,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS