ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Meghan Markle: Δωρίζει $13.000 στον αγώνα κατά της φτώχειας και του ρατσισμού

Το ίδρυμα θα τα χρησιμοποιήσει για να εξακολουθήσει να παρέχει περισσότερα από 650 πακέτα τροφίμων έκτακτης ανάγκης

newsroom must

Το “The Royal Foundation” στο Himmah δέχτηκε μια πολύ γενναιόδωρη εισφορά από την Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle.

Το πρόγραμμα αφορά την κοινότητα και έχει έδρα του το Ηνωμένο Βασίλειο, στόχος του η βοήθεια για την καταπολέμηση της φτώχειας, του ρατσισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού. Ένα θέμα με το οποίο καταπιάστηκε και η Meghan κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με την Oprah.

Η ίδια δώρισε 13,000 δολάρια τα οποία ανήκαν σε έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις του δημοφιλούς βιβλίου συνταγών της Δούκισσας, με τίτλο «Together: Our Community Cookbook, το οποίο δημοσίευσε το 2018 για να ωφελήσει το Hubb Community Kitchen.»

Το Himmah εξέδωσε δελτίο τύπου ανακοινώνοντας την προσφορά και επικοινωνώντας ότι θα τα χρησιμοποιήσει για να εξακολουθήσει να παρέχει περισσότερα από 650 πακέτα τροφίμων έκτακτης ανάγκης κάθε μήνα και να σερβίρει περισσότερα από 60 ζεστά γεύματα σε όσους το έχουν ανάγκη κάθε εβδομάδα.

Έτσι η Meghan με τη δωρεά της θα καταφέρει να ανεφοδιάσει την τράπεζα τροφίμων του προγράμματος καθώς και θα βοηθήσει στην αγορά εξοπλισμού και την παροχή χρημάτων στο Salaam Shalom Kitchen, τη μοναδική κουζίνα μουσουλμάνων και εβραϊκών κοινοτήτων που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η διευθύντρια του προγράμματος, Sajid Mohammed, είπε χαρακτηριστικά «Για καιρό πίστευα ότι το όλο πράγμα ήταν φάρσα! Συνέχισαν να μου στέλνουν email και με παίρνουν τηλέφωνο για τη δωρεά λέγοντας ότι ήταν από τη δούκισσα του Sussex και απλώς δεν μπορούσα να το πιστέψω - ήμουν εντελώς σοκαρισμένη και πολύ ταπεινωμένη που γνώριζε η Meghan το πρόγραμμά μας και ήθελε να μας υποστηρίξει».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση