ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Madonna: Πλαστικός χειρουργός ανέλυσε τις επεμβάσεις που την έκαναν αγνώριστη

Πλαστικός χειρουργός εξηγεί τι έχει κάνει στο πρόσωπό της και μοιάζει αγνώριστη

Ζωή Τουτουντζίδου

Θέμα συζήτησης στα social media έγινε η εμφάνιση της Madonna στα βραβεία Grammy και όχι για καλό λόγο. Η βασίλισσα της pop μουσικής παραβρέθηκε στην σκηνή του Crypton arena για να παραδώσει ένα βραβείο σχεδόν αγνώριστη θα λέγαμε από τις αισθητικές επεμβάσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο η εμφάνιση της αυτή ξεκίνησε μία σειρά αναρτήσεων όπου χρήστες του διαδικτύου σχολίαζαν την επιλογή της τραγουδίστριας να επέμβει τόσο έντονα στο πρόσωπο της.

«Αν δεν ανακοίνωναν ότι αυτή ήταν η Madonna δεν θα είχα ιδέα ποια ήταν αυτή που παρουσίαζε στα Grammy», σχολίασε ένας χρήστης. «Την αγαπώ και τη σέβομαι ως ένα μουσικό είδωλο, αλλά αυτό μου ράγισε την καρδιά. Δεν της μοιάζει πια», έγραψε ένα άλλος.

  • Αγνώριστη η Madonna στα Grammy: Έγινε θέμα συζήτησης στο Twitter

Πολλοί αναρωτήθηκαν σε τι είδους αισθητικές επεμβάσεις έχει υποβληθεί η Madonna με κορυφαίους πλαστικούς χειρούργους να παίρνουν θέση σχολιάζοντας ότι η τραγουδίστρια έχει προσθέσει «υπερβολικά fillers και botox» ενώ δεν αποκλείουν το λίφτινγκ και την πλαστική μύτης.

Σε άρθρο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την DailyMail, ο πιστοποιημένος χειρούργος Ο Dr. Michael Horn, ανέλυσε τις επεμβάσεις που σύμφωνα με εκείνον έκανε η Madonna στο πρόσωπο της.

«Με την πάροδο των ετών, η Madonna, φαίνεται να έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. «Η εμφάνισή της στα Grammy έδειξε την πιο διαφορετική εκδοχή της Madonna που έχουμε δει. Έχει υποβληθεί σε λίφτινγκ προσώπου... Αυτό είναι εμφανές γιατί το δέρμα της είναι σφιχτό και τραβηγμένο προς τα πίσω χωρίς ρυτίδες. Τα μάτια της φαίνονται επίσης μικρότερα, πιθανότατα λόγω του τραβήγματος κατά τη διάρκεια του λίφτινγκ. Η Madonna στο παρελθόν είχε μια φυσική μύτη που ταίριαζε στο πρόσωπό της. Φαίνεται σαν να έχει κάνει ρινοπλαστική, αφού αυτή η μύτη της έχει μυτερή άκρη και φαίνεται πολύ στενή», δήλωσε σχετικά ο πλαστικός χειρουργός .

Σχολιάζοντας σε ένα άλλο σημείο «Φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιήσει υπερβολικό filler στην πάροδο των χρόνων, δίνοντας στο πρόσωπό της μια γεμάτη εμφάνιση και αφαιρώντας τη φυσική δομή που είχε κάποτε. Τα ζυγωματικά της είναι πιο έντονα από ποτέ και φαίνονται αφύσικα ψηλά».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση