ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Ο κανόνας που ακολουθούν στην ανατροφή των παιδιών τους

Ο «απαράβατος» κανόνας που ακολουθούν στο σπίτι τους

Ζωή Τουτουντζίδου

Υπάρχουν διάφοροι κανόνες σχετικά με την ανατροφή των παιδιών και ο κάθε γονιός ακολουθεί αυτούς που θεωρεί καταλληλότερους και πιο συμβατούς με τον χαρακτήρα του. Ωστόσο υπάρχει ένας κανόνας που λίγο πολύ όλοι οι γονείς προσπαθούν να εφαρμόζουν και αυτός είναι ο «όχι, φωνές μέσα στο σπίτι».

Αυτός τον κανόνα προσπαθούν να εφαρμόσουν και ο πρίγκιπας William με την σύζυγο του Kate Middleton. Σύμφωνα με πηγή της «Sun» από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, «Οι φωνές για τον 9χρονο πρίγκιπα George, την 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 4χρονο πρίγκιπα Louis είναι εντελώς εκτός των επιθυμητών ορίων».

Η πριγκίπισσα μίλησε πρόσφατα για τις δυσκολίες της μητρότητας σε συνέντευξη της στα πλαίσια της καμπάνιας της «Shaping Us», επιβεβαιώνοντας εν μέρη ότι μία οικογένεια χρειάζεται αυστηρούς κανόνες για να είναι λειτουργική «Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική. Οι πιέσεις που αντιμετωπίζουμε είναι όλες διαφορετικές, ενώ αυξάνουν τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Στην πραγματικότητα χρειαζόμαστε πολύ υποστήριξη και βοήθεια για τον επαναπροσδιορισμό της οικογενειακής ζωής και όλων όσων χρειάζονται για την ανατροφή των παιδιών σήμερα, επειδή είναι δύσκολο».

H ειδική επί των βασιλικών θεμάτων, Katie Nicholl, ισχυρίζεται ότι το βασιλικό ζεύγος είναι αρκετά αυστηρό όσον αφορά την διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ειδικά σε θέματα εκπαίδευσης και διασκέδασης.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση