ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Kylie Jenner: Δεν θα πιστεύετε πόσο κοστίζει μια ανάρτηση της

Η οικογένεια Kardashian και Jenner είναι από τις πιο δημοφιλής και αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι, αφού ο πήχης δημοσιότητας που έχουν, τους επιφέρει και πολύ μεγάλα κέρδη μέσα από τα social media που χρησιμοποιούν.

H Kylie Jenner, είναι η μικρότερη αδερφή της οικογένειας Kardashian, ωστόσο φαίνεται πως είναι εξίσου ισχυρή με τις αδερφές της.

Πλέον στο παιχνίδι των διαφημίσεων δεν είναι μόνο αυτή αλλά και η κόρη της Stormi, η οποία έχει αρχίσει και αυτή να «κερδίζει» από την δημοσιότητα.

Η εταιρεία κοινωνικών μέσων, D’ Marie Analytics, αποκάλυψε πως οι αναρτήσεις της Kylie στα social media έχουν αξία περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια ανά δημοσίευση.

Η 20χρονη έχει περίπου 137 εκατομμύρια followers στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter. Η εταιρεία πρόσθεσε: «Το ίδιο ποσό ισχύει και για αναρτήσεις που χαρακτηρίζονται ρητά ως χορηγίες, ενισχύοντας την εμπορευσιμότητα της νεότερης κόρης της οικογένειας Kardashian».

O διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε πως: «η Kylie είναι μια αναμφισβήτητα παγκόσμια μάρκα, που μπορεί να ξαφνιάσει πολλούς αλλά η αλήθεια είναι πως η κατανόηση των νέων γυναικών επιχειρηματιών, τη βοήθησε να φτάσει σε ένα ορόσημο στο μάρκετινγκ και στη διαφήμιση που πολλοί έμπειροι επαγγελματίες δεν κατάφεραν να πετύχουν».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση