ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Κρίστη Παπαδοπούλου: Ποζάρει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης για καλό σκοπό

Φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα διαμαρτυρόμενη για το body shaming

Ζωή Τουτουντζίδου

Η ηθοποιός Κρίστη Παπαδοπούλου συμμετείχε για ακόμη μία φορά στην νέα μίνι καμπάνια του περιοδικού «Koita Magazine» που σκοπό έχει την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με το body shaming.

Να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Κύπρια ηθοποιός συμμετέχει σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα καθώς πριν λίγους μήνες πόζαρε χωρίς μαλλιά μαζί με άλλους 110 δημοφιλείς καλλιτέχνες προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τον παιδικό και εφηβικό καρκίνο.

Μέσα από σχετικές αναρτήσεις στο Instagram βλέπουμε την Κρίστη Παπαδοπούλου να ποζάρει φορώντας μαύρο στενό outfit στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μαζί με την Δανάη Τσιρώνη, τον Αντώνη Καλομοιράκη και την Άννα Μπεζάν σε επιμέλεια του γνωστού Έλληνα φωτογράφου Κωνσταντίνου Λεπούρη.

«To body shaming εκλαμβάνεται ως μία μορφή εκφοβισμού, είτε λαμβάνει χώρα κατά πρόσωπο είτε διαδικτυακά. Ειδικότερα, με τον όρο “body shaming”, εννοούμε την πράξη ή την τακτική να κρίνουμε αρνητικά κάποιο άτομο με βάση την εικόνα του σώματός του, με αποτέλεσμα να αισθάνεται πολύ άσχημα για το σώμα και την εξωτερική εικόνα του. Κατά κανόνα τα άτομα δέχονται την πιο δριμεία κριτική και αισθάνονται ντροπή για το σώμα τους όταν είναι υπέρβαρα ή υπερβολικά αδύνατα / ελλιποβαρή ή όταν δεν ταιριάζει ο δικός τους σωματότυπος με την κυρίαρχη, κάθε φορά, άποψη της κοινωνίας για την «ιδανική» εικόνα σώματος. Body Shaming ασκείται συχνά και σε εγκύους, είτε για τα κιλά που πήραν είτε για το μέγεθος της κοιλιάς τους!!!», ήταν μερικά από τα σχόλια που συνόδευαν λεζάντες των φωτογραφιών της καμπάνιας του «Koita Magazine».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση