ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Kim Cattrall: Ο όρος που έβαλε για να επιστρέψει στο «And Just Like That»

Θα επαναλάβει τον ρόλο της Σαμάνθα για πρώτη φορά στο spinoff σίκουελ του «And Just Like That».

Μαρία Καραμάνου

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή The View ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον διευθυντή του στούντιο και αποδέχθηκε την πρόσκληση να συμμετάσχει στην δεύτερη πολυαναμενόμενη σεζόν του «And Just Like That» με έναν όρο.

"Είναι πραγματικά συναρπαστικό να σε καλεί ο διευθυντής του HBO και να σου λέει, 'Τι μπορούμε να κάνουμε για σένα;'. Και εγώ του απάντησα: 'Χμμ..., αφήστε με να εκφραστώ δημιουργικά'. Ένα από τα πράγματα που πρότεινα ήταν να φέρουμε πίσω την Patt Field, γιατί σκέφτηκα ότι αν επιστρέφω, πρέπει να επαναφέρω το στυλ της Σαμάνθα, πρέπει να το δοκιμάσω και το κάναμε".

Με αυτά τα λόγια, η ηθοποιός περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του στούντιο και πρότεινε να επαναφέρει έναν από τους αγαπημένους της ρόλους.Η Patricia Field, η οποία υπήρξε ενδυματολόγος στη σειρά "Sex and the City", εργάζεται τώρα στη νέα σειρά του Netflix με τίτλο "Glamorous", συνεργαζόμενη με την Kim.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η εμφάνιση της Kim Cattrall στο "And Just Like That..." ήταν μόνο μια μικρή σκηνή και δεν συνεργάστηκε με τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Η Sarah Jessica Parker αναφέρθηκε πρόσφατα σε αυτήν την επιστροφή της Cattrall, χαρακτηρίζοντάς την "νοσταλγική" και "ευχάριστη".

«Ήμασταν πολύ προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο που προσεγγίσαμε χαρακτήρες που δεν υπήρχαν, που καλέσαμε τους ηθοποιούς πίσω και ήταν πραγματικά διασκεδαστικό και συναρπαστικό και σίγουρα νοσταλγικό, αλλά νομίζω πάνω από όλα ήταν πολύ ευχάριστο», δήλωσε η Sarah Jessica Parker. 

Δείτε την συνέντευξη της εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση