ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Aυτός είναι ο νέος Σούπερμαν

Έγινε γνωστός για τους ρόλους του στις σειρές του Ράιαν Μέρφι του Netflix «The Politician» και «Hollywood».

newsroom must

Ο Αμερικανός ηθοποιός David Corenswet θα είναι ο επόμενος Σούπερμαν στην νέα ταινία του James Gunn. Μαζί του ως «Λόις Λέιν» η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Rachel Brosnahan.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν ανάμεσα στους έξι ηθοποιούς που διεκδίκησαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις προσωπικές δοκιμαστικές προβολές που έγιναν παρουσία των δύο επικεφαλής των DC Studios Πίτερ Σαφράν και James Gunn το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Corenswet o οποίος γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1993 στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια έγινε γνωστός για τους ρόλους του στις σειρές του Ryan Murphy του Netflix «The Politician» και «Hollywood». Στην ταινία θα υποδυθεί τον νεαρό δημοσιογράφο Κλαρκ Κεντ της εφημερίδας «The Daily Planet» με συνεργάτη την βραβευμένη ηθοποιό.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του James Gunn η ταινία «επικεντρώνεται στην ιστορία του ταξιδιού του Σούπερμαν να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Κλαρκ Κεντ.

Το κάστιγκ για του υπόλοιπους χαρακτήρες συνεχίζεται με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2024. Σύμφωνα με το Deadline το «Superman: Legacy» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2025.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS