ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Jaden Smith: «Η μητέρα μου μύησε την οικογένειά μας στις ψυχεδελικές ουσίες»

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν για την Jada Pinkett Smith

Μαρία Σάββα

Μιλώντας στο συνέδριο Psychedelic Science στο Ντένβερ του Κολοράντο την περασμένη εβδομάδα ο γιος του Will Smith και της Jada Pinkett Smith αποκάλυψε ότι η μητέρα του μύησε ολόκληρη την οικογένεια στις ψυχεδελικές ουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: «Νομίζω ότι ήταν η μαμά μου, στην πραγματικότητα, που ήταν η πρώτη που έκανε αυτό το βήμα για την οικογένεια… Για πολύ καιρό ήταν η μόνη που έπαιρνε αλλά στη συνέχεια διαδόθηκε μέσα στην οικογένεια και ο καθένας τα χρησιμοποιούσε με τον τρόπο του».

Στην συνέχεια ο ίδιος τόνισε πως η χρήση ψυχεδελικών ουσιών κατάφερε να εμβαθύνει την σχέση που έχει με τα αδέλφια του. «Τα αδέλφια μπορούν να διαφωνούν τόσο πολύ και να τσακώνονται τόσο πολύ, και ο Θεός ξέρει ότι εγώ και τα αδέλφια μου έχουμε τσακωθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά το επίπεδο της αγάπης και της ενσυναίσθησης που ένιωσα για αυτούς μέσα από τις ψυχεδελικές εμπειρίες ήταν κάτι που είναι βαθύ και όμορφο», ανέφερε.

Η ίδια η Jada μίλησε στο παρελθόν για την εμπειρία της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάλευα με την κατάθλιψη για τόσο πολύ καιρό. Και το θέμα με τα φυτικά φάρμακα είναι ότι σε βοηθούν να αισθανθείς καλύτερα, αλλά λύνουν και τα προβλήματα του πώς έφτασες εκεί εξ αρχής».

Τελειώνοντας τόνισε: «Πρέπει να θέλετε πραγματικά να το κάνετε, αυτό δεν είναι για παιχνίδι. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολες καταστάσεις. Είναι πολύ θεραπευτικά και έχει αλλάξει τη ζωή μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση