ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Κάρολος: «Το μέλλον της μοναρχίας κρέμεται»

Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται πως προκαλεί άγχος στον πρίγκιπα Harry και την Kate Middleton.

Μαρία Καραμάνου

Η πίεση που αντιμετωπίζει ο πρίγκιπας William, ως διάδοχος του βρετανικού θρόνου, είναι αδιαμφισβήτητα τεράστια και συνεχής. Η διάγνωση του καρκίνου του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, καθώς και της συζύγου του Kate Middleton, αποτελεί ένα επιπλέον βάρος που τοποθετείται πάνω στους ώμους του.

Η πιθανή προοπτική διαδοχής του θρόνου και οι αυξημένες αρμοδιότητες που συνοδεύουν αυτήν τη θέση απαιτούν από τον πρίγκιπα William να είναι διαρκώς στην κορυφή του παιχνιδιού. Αυτό δεν είναι μόνο ένας ρόλος που πρέπει να παίξει, αλλά είναι και ένα βάρος που φορτίζει την καθημερινότητά του με συνεχή πίεση και ευθύνες.

Ταυτόχρονα, η οικογενειακή του ζωή με την Kate και τα τρία τους παιδιά δημιουργούν ένα ισχυρό δίχτυ ασφαλείας και στήριξης, αλλά παράλληλα αυξάνουν τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει.

Είναι αναμφισβήτητο ότι η πίεση αυτή δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί, και απαιτεί σθένος, ανθεκτικότητα και υποστήριξη. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton αντιμετωπίζουν αυτήν την πρόκληση με αξιοθαύμαστο τρόπο, αλλά δεν είναι διόλου εύκολο να διαχειριστούν τα πάντα χωρίς να επηρεάζονται από την πίεση και το άγχος που αυτή φέρνει.

Η δημοσιογράφος Tina Brown γράφει στους New York Times, «Η σχεδόν ταυτόχρονη είδηση του καρκίνου του Καρόλου έφερε τον William και την Kate Middleton σε τρομακτική εγγύτητα με την ανάληψη του θρόνου, ακριβώς τη στιγμή που ήλπιζαν σε ένα διάστημα ετών για να αναθρέψουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας». 

Και συνέχισε αναφέροντας, «Η προοπτική αυτή, όπως μου είπαν, τους προκαλεί έντονο άγχος. Η Kate είναι το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας μετά τον William. Το μέλλον της μοναρχίας κρέμεται από μια κλωστή και αυτή η κλωστή είναι εκείνη. Δεν είναι μόνο η διάγνωση της Kate που βαραίνει το ζευγάρι. Ένα κύμα πρόωρης ευθύνης καταρρέει προς την κατεύθυνση της ίδιας και του William παγωμένοι, ανέτοιμοι και με την Kate Middleton πλέον σοβαρά άρρωστη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας περιμένουν το τρομερό βάρος του στέμματος». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση