ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Καλομοίρα: Οι αποκαλύψεις για τον πατέρα της

«Δεν ήρθε στην Eurovision», είπε μεταξύ άλλων

Μαρία Σάββα

Η Καλομοίρα μοιράστηκε πρόσφατα προσωπικές αποκαλύψεις για τον πατέρα της, δηλώνοντας ότι δεν την είχε συνοδεύσει στη Eurovision. Το βράδυ της Παρασκευής, η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο σπίτι του TV Queen και συνομίλησε με τις διαγωνιζόμενες για διάφορα θέματα.

Συζητώντας για τη σχέση της με τον εαυτό της, η Καλομοίρα ανέφερε: «Προσπαθώ πολύ να θεραπεύσω τον εαυτό μου και τα εσωτερικά μου ζητήματα, γιατί θέλω να είμαι καλό παράδειγμα για τα παιδιά μου, ειδικά για την κόρη μου. Ξέρεις τι λένε; Αν η μητέρα κουβαλάει ακόμα τον πόνο, θα μεταφερθεί στα παιδιά της. Αν όμως το λύσεις, το λύνεις για όλη την οικογένεια».

Η τραγουδίστρια περιέγραψε επίσης πόσο πολύ επηρεάζεται από τη γνώμη του συζύγου της, Γιώργου: «Είχα ένα θέμα με τον Γιώργο πρόσφατα. Με ενοχλούσε αν δεν του άρεσε κάτι. Όλος ο κόσμος μπορεί να μου πει ότι κάτι είναι χάλια, αλλά αν μου το πει ο άντρας μου, πεθαίνω. Δεν είναι λογικό και δεν πρέπει να νιώθω έτσι, αλλά δεν μπορούσα να το λύσω».

Στη συνέχεια, αφηγήθηκε μια στιγμή με την κόρη της: «Η κόρη μου είχε ζωγραφίσει μια εικόνα της Νέας Υόρκης και την έδειξε στον Γιώργο, λέγοντάς του: "Μπαμπά, κοίτα!". Εκείνος με κοίταξε σαν να με ρωτούσε αν ήθελα να κάνει το ίδιο και στη μικρή και άρχισε να την επαινεί υπερβολικά, λέγοντας: "Είναι η πιο ωραία φωτογραφία που έχω δει στη ζωή μου!". Τότε ξέσπασα σε κλάματα. Ήταν σαν να απελευθερώθηκε κάτι μέσα μου».

Η Καλομοίρα αποκάλυψε ότι η ανάγκη για έγκριση από τον σύζυγό της προέρχεται από την σχέση της με τον πατέρα της: «Εκεί συνειδητοποίησα: "Παντρεύτηκα τον μπαμπά μου!". Ήθελα την έγκριση από τον πατέρα μου και μου πήρε χρόνια να το καταλάβω. Μίλησα με τον ψυχοθεραπευτή μου και μου είπε να σκεφτώ πώς ήταν ο πατέρας μου. Ήταν πολύ καλός πατέρας, αλλά δεν ήρθε καν στη Eurovision. Εγώ να χάσω τη Eurovision του παιδιού μου; Δεν θα το άντεχα!».

Τέλος, διευκρίνισε: «Δεν το έκανε από κακία, δούλευε. Απλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι η απουσία του με επηρέαζε τόσο. Έλεγα ότι με αγαπάει από μακριά. Εγώ θα φορούσα μπλούζες "η κόρη μου είναι στη Eurovision". Δεν τον παρεξηγώ, αλλά έπρεπε να βρω την εσωτερική μου ισορροπία και να μην περιμένω την έγκριση από τον άντρα μου, γιατί ο άντρας μου δεν είναι ο πατέρας μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση