ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Bennifer: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 47 μέρες

Δείτε το βίντεο με την πρώτη τους εμφάνιση

Μαρία Σάββα

Jennifer Lopez και Ben Affleck πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά από 47 μέρες, εν μέσω έντονων φημών για επικείμενο διαζύγιο. Η 54χρονη τραγουδίστρια και ο 51χρονος ηθοποιός παρευρέθηκαν σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες για να υποστηρίξουν τα παιδιά τους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Το ζευγάρι έφτασε στην εκδήλωση ξεχωριστά, αλλά φορούσαν και οι δύο τις γαμήλιες βέρες τους. Στο τέλος της βραδιάς, φωτογραφίες δείχνουν τον Affleck να συνοδεύει τη Lopez και τη 16χρονη Emme. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή τους πριν από αυτή ήταν στη Νέα Υόρκη στις 30 Μαρτίου.

Οι φήμες ότι ζουν σε ξεχωριστά σπίτια εντάθηκαν όταν η Jennifer Lopez έκανε like σε ένα κείμενο της προσωπικής coach Lenna Marsak στο Instagram, το οποίο αναφερόταν σε θέματα σχέσεων: «Δεν μπορείς να χτίσεις μια υγιή σχέση με κάποιον που δεν έχει ακεραιότητα και δεν παρέχει συναισθηματική ασφάλεια. Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε σχέσης. Χωρίς ακεραιότητα, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τα λόγια, τις πράξεις ή τις προθέσεις κάποιου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον φόβου, άγχους και συναισθηματικής αστάθειας, που κάνει δύσκολο το να αισθάνεσαι ασφαλής μέσα σε μία σχέση. Δεν σέβεται το χρόνο σου και θεωρεί ότι δεν είναι σημαντικό να σου απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα. Δεν έχει επικοινωνιακές ικανότητες. Δεν ξέρει ποιος είναι και τι θέλει».

Οι λεπτομέρειες αυτές έδωσαν αφορμή για περαιτέρω συζητήσεις σχετικά με την κατάσταση της σχέσης τους, καθώς πολλοί αναρωτιούνται αν οι δυο τους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση