ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ εξομολογήθηκε την εμπειρία αποτοξίνωσής της

Πριν από δύο εβδομάδες, είχα την ευκαιρία να αποσυνδεθώ και να κάνω επανεκκίνηση του μυαλού, του σώματος και της ψυχής μου στο ολοκαίνουριο

Ριάνα Στυλιανού

Η φιλάνθρωπος και συγγραφέας, Τατιάνα Μπλάτνικ, κατάφερε να μείνει μακριά από την τεχνολογία, το άγχος της καθημερινότητας και γενικά όλα όσα δημιουργούν stress, αφιερώνοντας τον χρόνο της χαλαρώνοντας μέσα στη φύση και το πράσινο, βρίσκοντας ξανά την εσωτερική της γαλήνη.

Έκανε λοιπόν ένα ταξίδι ευεξίας και "αποτοξίνωσης" στην Ιταλία, πιο συγκεκριμένα στο κέντρο ευεξίας "The Ranch", και τώρα μέσω ανάρτησής της μιλά για αυτή την εμπειρία, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι για τον καθένα μας ξεχωριστά, να εφαρμόζουμε αυτή την τακτική "αποτοξίνωσης", κάνοντας καλό στη ψυχική μας υγεία.

"Σχεδόν όλα στη ζωή θα λειτουργήσουν ξανά, αν αποσυνδεθείς για λίγο - συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου. Πριν από δύο εβδομάδες, είχα την ευκαιρία να αποσυνδεθώ και να κάνω επανεκκίνηση του μυαλού, του σώματος και της ψυχής μου στο ολοκαίνουριο "The Ranch" στην Ιταλία.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

Ήταν μία μετασχηματιστική εβδομάδα ψυχικής και σωματικής υγείας επικεντρωμένη στην πεζοπορία, το να χτίζεις αντοχή και στα vegan, χωρίς ζάχαρη και καφεΐνη γεύματα (δύο εβδομάδες μετά ακόμα συνεχίζω).

Αυτά τα ταξίδια στη ζωή βρίσκουν τον τρόπο να σε συνδέουν με τους σωστούς ανθρώπους. Μπήκαμε ως ξένοι και φεύγουμε ως φίλοι ζωής. Ήμουν ευλογημένη να γνωρίσω 8 απίθανες γυναίκες που σκαρφάλωσαν στην κορυφή βουνών, ενθάρρυναν η μία την άλλη, έκλαψαν και γέλασαν και δημιούργησαν τις πιο απίστευτες αναμνήσεις που θα έχουμε για πάντα.", έγραψε στο μακροσκελές κείμενό της.

Η ίδια μάλιστα πρόσθεσε πως αυτή η εμπειρία της τη βοήθησε να καθαρίσει το μυαλό της, να γεμίσει η ψυχή της, να φροντίσει το σώμα της, να επαναπροσδιορίσει τους στόχους της και να βρει ξανά τον κίνητρο για όλα αυτά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
showbiz  |  lifestyle  |  νέα  |  κόσμος

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση