ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η συγκινητική στιγμή της Sharon Stone με τον John Travolta

Στα Oscars το 2002, μετά από επτάωρο χειρουργείο στο κεφάλι.

newsroom must

Στο “The Beauty of Living Twice”, σειρά απομνημονευμάτων της Sharon Stone που συγκλόνισαν τους fans της και όχι μόνο μετά από τις τραγικές αποκαλύψεις για σεξουαλική κακοποίηση από τον παππού της, μεταξύ άλλων ανέφερε και συγκινητικές στιγμές με διάσημους ηθοποιούς.

 Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει ότι δύο εβδομάδες πριν από τον διάσημο χορό της επί σκηνής με τον John Travolta στα Oscars το 2002, είχε κάνει μεγάλο αγώνα για να μπορέσει να περπατήσει λόγω των επιπτώσεων του επτάωρου χειρουργείου στο κεφάλι.

Ένα χρόνο πριν από την τελετή, η Stone είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία που διήρκεσε εννέα ημέρες. Οι γιατροί πίστευαν ότι δεν θα ζήσει. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάρρωσης, που διήρκεσε πολλά χρόνια, της ζητήθηκε να παρουσιάσει τα Βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου μαζί με τον John Travolta.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή πολλά από τα συμπτώματά της, τα οποία, είπε, περιλάμβαναν και απώλεια ακοής, συχνό τραύλισμα και απώλεια τόσο της βραχυπρόθεσμης όσο και της μακροπρόθεσμης μνήμης είχαν εκλείψει, οπότε δέχτηκε.

Η Stone γράφει ότι αποφάσισε να θέσει τον εαυτό της ως στόχο ανάκαμψης και πρότεινε στον Travolta, ο οποίος λέει “έχει ένα αξιοσημείωτο χάρισμα στον χορό”, να χορέψουν μαζί στη σκηνή κατά τη διάρκεια της τελετής.

Εκείνη εξομολογείται : “Φυσικά, δεν ήξερα αν μπορούσα πραγματικά να χορέψω, αλλά ήθελα να πιέσω τον εαυτό μου”.

«Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά. Μόλις δύο εβδομάδες πριν, δυσκολεύτηκα με το περπάτημα. Τώρα θα χορεύω. Θα μπορούσα να το κάνω. Μπορούσα να χορέψω. Κοίταξα στα μάτια του. Δέχτηκα» είπε μια προσευχή στο σύμπαν: «Επιτρέψτε μου να το κάνω για μένα. Επιτρέψτε μου να το κάνω για όλους όσοι πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν».

Αργότερα, η διάσημη ηθοποιός γράφει ότι ο χορός αποδείχθηκε ένα σημείο καμπής στη διαδικασία ανάκαμψης.

“Η πίστη είναι η απάντηση. Πιστέψτε. Κοίταξα τα πρόσωπα όλων. Χαμογελούσαν, γελούσαν στη στιγμή του χορού μας. Δεν χρειαζόταν να ξέρουν το γιατί έγινε αυτό”, γράφει χαρακτηριστικά στα απομνημονεύματα της για αυτή της την εμπειρία.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση