ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Η Naomi Campbell στηρίζει δημόσια τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στη Ghana

Αρκετοί celebrities ενώθηκαν για να καταδικάσουν το πρόσφατο κλείσιμο ενός LGBTQ + κέντρου.

O Virgil Abloh, η Naomi Campbell και άλλες εξηντά επτά φωνές ενώθηκαν με σκοπό να καταδικάσουν το κλείσιμο του κέντρου LGBTRightsGhana και την αστυνομική πίεση που υφίσταται η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Η επιστολή προσφέρει υποστήριξη σε όσους επηρεάζονται και καλεί τον πρόεδρο της Ghana, Nana Akufo-Addo, και άλλους πολιτικούς ηγέτες να προσφέρουν προστασία στην LGBTQ + κοινότητα.

«Σας βλέπουμε και σας ακούμε. Νιώθουμε δέος με τη δύναμη, την ανδρεία και την τόλμη σας να είστε αληθινοί, ακόμη κι όταν είναι επικίνδυνο να το κάνετε. Είστε σημαντικοί και αξίζετε ένα ασφαλές μέρος για να συγκεντρώσετε την κοινή σας εμπειρία.», γράφει η ανακοίνωση στήριξης στα μέλη της κοινότητας.

Το κέντρο της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ δέχθηκε επιδρομή από αστυνομικούς τη περασμένη βδομάδα. Πολλοί θεωρούν πως πίσω από όλα κρύβονται ορισμένοι καθολικοί της περιοχής.

Συγκεκριμένα, οι Καθολικοί Επίσκοποι της χώρας πραγματοποίησαν διάσκεψη για να υποχρεώσουν την κυβέρνηση «να μην υποκύψει σε πιέσεις για νομιμοποίηση των (LGBTQ +) δικαιωμάτων στη Ghana». Προέτρεψαν την κυβέρνηση να κλείσει το κέντρο, όταν πολιτικοί ηγέτες όπως η Sarah Adwoa Safo και ο Kojo Oppong Nkrumah δήλωσαν ότι η κοινότητα αντιτίθεται στον πολιτισμό της Ghana.

 Δείτε την ανάρτηση της Naomi Campbell:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση