ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ribbed φόρεμα, cowboy μπότες και σακάκι biker
 

Η Meghan Markle συμπεριφέρθηκε σαν «πριγκίπισσα» σε δείπνο εστιατορίου της Νέας Υόρκης

Τι ακριβώς έγινε;

Μαρία Σάββα

Η Meghan Markle μπορεί να μην είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας στις ΗΠΑ, αλλά συμπεριφέρθηκε σαν «πριγκίπισσα» ενώ έτρωγε στο μοντέρνο εστιατόριο Locanda Verde με τον πρίγκιπα Harry τη Δευτέρα το βράδυ, 18 Ιουλίου, βάση μιας πηγής.

«Ζήτησε από τους ανθρώπους στο Locanda Verde να έχουν ολόκληρη την εσωτερική αυλή, η οποία χωράει 50 άτομα για τον εαυτό της και για ακόμη τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Harry», είπε μια πηγή στο Page Six.

«Οι ιδιοκτήτες, της είπαν ότι είχε κρατηθεί για ένα πάρτι γενεθλίων για 15 άτομα και αρνήθηκαν να μεταφέρουν το πάρτι από το χώρο… της είπαν ότι θα έπρεπε να καθίσει μέσα, κάτι που έκανε».

Η πηγή σημείωσε ότι ενώ υπήρχε «πολλή ασφάλεια σε όλο το εστιατόριο», ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν βρίσκονταν σε ιδιωτικό δωμάτιο. «Ήταν καθισμένοι στη μέση του πολυσύχναστου εστιατορίου», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Μας είπαν ότι άλλα άτομα που δειπνούσαν στο ίδιο εστιατόρια της Νέας Υόρκης εκείνο το βράδυ ενημερώθηκαν από την ομάδα ασφαλείας των Sussexes ότι θα τους ζητούσαν να φύγουν εάν προσπαθούσαν να τραβήξουν φωτογραφίες του πρώην βασιλικού ζεύγους.

Οι εκπρόσωποι του εστιατορίου και η Markle δεν σχολίασαν το αίτημά της για καθίσματα. Ωστόσο, μια άλλη πηγή μας είπε ότι η ομάδα της Markle «ζήτησε μόνο ένα συγκεκριμένο τραπέζι στην τραπεζαρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση