ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η ''καρδούλα'' της πρώην του Γιώργου Θεοδότου στην ανάρτηση του για τον γάμο

Το σχόλιο της για τον υπερπολυτελή γάμο του.

Μαρία Καραμάνου

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε ο μαγευτικός γάμος του Γιώργου Θεοδότου και της Έλις Μισιρλή στη λίμνη Como στην Ιταλία. Η τελετή συγκέντρωσε πολλούς εκπροσώπους της κοσμικής ζωής και του επιχειρηματικού κόσμου.

Μερικές ημέρες μετά τον γάμο, ο νεονύμφος επιχειρηματίας μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις αγαπημένες του φωτογραφίες από τον γάμο με τη σύζυγό του και τους φίλους τους, προσθέτοντας στη λεζάντα τη φράση "Μία ιστορία αγάπης" στα ιταλικά.

Κάτω από την ανάρτησή του, έλαβε δεκάδες όμορφες ευχές, μεταξύ των οποίων ξεχωρίσαμε ένα ιδιαίτερα γλυκό μήνυμα από την πρώην σύντροφό του, Χαριτίνη Ηλιάδου.

Η γνωστή fashionista του νησιού αποφάσισε να σχολιάσει τη φωτογραφία, αφήνοντας καρδιές και αποδεικνύοντας ότι παρά τον χωρισμό διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Μάλιστα, σε μία παλιά συνέντευξη της είχε δηλώσει πως,Έχω τέλεια σχέση με τους πρώην μου. Τους αγαπώ πάρα πολύ. Ίσως επειδή έκανε τον κύκλο του, μου έφυγε τελείως. Δεν μπορώ να δω κανέναν πρώην μου ερωτικά. Αν δεν με καλέσει στον γάμο του εγώ θα παρεξηγηθώ. Προς το παρών όλες οι νυν πρώην μου είναι πάρα πολύ cool”.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση