ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Η εξομολόγηση της Naomi Campbell για τον εθισμό της στην κοκαΐνη

Η σταρ αποκαλύπτει πότε ξεκίνησε την χρήση ναρκωτικών

newsroom must

Μπορεί η Naomi Campbell να είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα του πλανήτη, ωστόσο η φήμη της όσο αφορά την συμπεριφορά της δεν είναι και η καλύτερη. Στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα το 1998, όπως ίσως θυμάστε, το διάσημο μοντέλο δέχθηκε μήνυση από την προσωπική της βοηθό Georgina Galanis καθώς η σταρ της χτύπησε το κεφάλι με ένα κινητό τηλέφωνο και την απείλησε πως θα την πετούσε από το αυτοκίνητο εν κινήσει κατά την διάρκεια ενός τσακωμού τους. Η Galanis δεν ήταν η μοναδική πρώην συνεργάτης της που της έκανε καταγγελία για βίαιη συμπεριφορά και αυτό σίγουρα λέει πολλά.

Αρκετό καιρό μετά, η Naomi μιλώντας στην εφημερίδα Evening Standard η Campbell είχε πει: "To πιο τρομακτικό πράγμα με το συγκεκριμένο ναρκωτικό είναι το ότι σε κάνει ξαφνικά να νιώθεις τρομερή αυτοπεποίθηση, σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι αναντικατάστατος. Αλλά κανείς σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι αναντικατάστατος. Γίνεται τρομερά ευερέθιστος. Όλη η γοητεία σου χάνεται. Η λάμψη στο πρόσωπο σου χάνεται κι αυτή" και αναφερόμενη στο περιστατικό με το κινητό στην εκπομπή της Oprah το είχε αποδώσει στη χρήση κοκαΐνης.

Χρόνια μετά, το διάσημο μοντέλο επανέρχεται στην χρήση ναρκωτικών και σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκαλύπτει πως "Δε νομίζω ότι η ζωή του μοντέλου είχε ουσιαστικό ρόλο στο γεγονός ότι εθίστηκα στην κοκαΐνη. Έκανα για πρώτη φορά χρήση όταν ήμουν 24 χρονών και δούλευα ήδη αρκετό καιρό. Δεν είχε σχέση με το lifestyle".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση