ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Η Carla Bruni αποκαλύπτει το μυστικό για τον ευτυχισμένο της γάμο

«Υποθέτω πως είναι τύχη, ήμασταν τυχεροί...»

newsroom must

Η Carla Bruni και ο Nicola Sarkozy μετράνε 12 χρόνια γάμου και συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι όπως την πρώτη ημέρα.
Για τον γάμο και την σχέση τους μίλησε η Carla Bruni στην εκπομπή «Good Morning Britain» και αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, της έκανε πρόταση γάμου μετά από 2 ημέρες και όλα ήταν θέμα «τύχης».

Αρχικά οι δύο γνωρίστηκαν σε ένα δείπνο το 2007 και όπως δήλωσε η ίδια «Τα πάντα είναι ρομαντικά με τον Nicola. Αρχικά, γνωριστήκαμε την Τρίτη και μου έκανε πρόταση γάμου την Πέμπτη, ζητώντας την άδεια από την μητέρα μου, κάτι που με έκανε να νιώσω σαν να ήμουν νέα νύφη».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη την 8χρονη Julia. Στην ερώτηση ποιο είναι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο η ίδια τόνισε «Υποθέτω πως είναι τύχη, ήμασταν τυχεροί γιατί έχουμε μια κόρη μαζί και άλλα τέσσερα παιδιά προτού παντρευτούμε. Αργήσαμε να κάνουμε την κόρη μας, σε μια ηλικία που θα έπρεπε να είμαστε παππούδες, άρα νομίζω πως ήταν τυχερό που παντρευτήκαμε αργά στην ζωή μας».

Για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ η Carla Bruni είπε ότι τα περισσότερα τραγούδια είναι για τον σύζυγό της. «Τα περισσότερα από τα ερωτικά τραγούδια είναι γι’ αυτόν. Όταν ξεκινάς να γράψεις ένα τραγούδι, αρχίζεις από μια πολύ οικεία άποψη, με τις δικές σου ιστορίες».

Όσον αφορά την καραντίνα παραδέχτηκε ότι μάλλον ο σύζυγός της πέρασε δύσκολα με όλη της την Ιταλική οικογένεια στο σπίτι τους στο Παρίσι «Ήμασταν 14 άτομα. Όλοι είναι Ιταλοί και διάβαζε διάφορα έγγραφα πολλές φορές προκειμένου να αποφύγει όλους εμάς, να αποφύγει τη συζήτηση»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση