ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Η απάντηση της Σ. Χριστίδου μετά τις κατηγορίες για «victim blaming»

«Δεν θεωρώ victim blaming την προειδοποίηση, την ενημέρωση και την προστασία»

newsroom must

Η Σίσσυ Χριστίδου βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα κατεγισμό κατηγορίων θα λέγαμε μετα από σχόλιο της για την υπόθεση βιασμού 22χρονης στην Θεσσαλονική. Η παρουσιάστρια απάντησε μέσω βίντεο σε instastory στις κατηγορίες των χρηστών του διαδικτύου πως άσκησε «victim blaming».
Όλα ξεκίνησαν μετά το σχόλιο της σε ανάρτηση στο twitter όπου έγραφε πως είναι ευθύνη της κάθε κοπέλας να προσέχει με ποιους βρίσκεται, προκαλώντας έντονη αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με την Σίσσυ Χριστίδου να απαντάει μέσω βίντεο σε ανάρτηση της λέγοντας μεταξύ άλλων «Αφού λοιπόν μέσα από την πορεία μου και όσο με ξέρετε δεν είναι σαφές με ποιανού το μέρος είμαι, αφού δεν έχω δείξει με τον τρόπο μου αν είμαι με την πλευρά του θύματος ή αν κάνω victim blaming ή αν ρίχνω ευθύνη στα κορίτσια, κάτι που ξεκάθαρα είπα στην εκπομπή, όπου είπα ότι δεν εξετάζουμε “γιατί πήγε κοπέλα”. Θεωρούσα ότι δεν θα χρειαστεί να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας»

«Δεν θεωρώ victim blaming την προειδοποίηση, την ενημέρωση και την προστασία. Όπως είπα και χθες, αυτή τη στιγμή το κύκλωμα αυτό δρα και αν ακόμα και ένα κορίτσι ενημερώθηκε για αυτή τη δράση και δεν πήγε σε αυτή την πρόσκληση και γλίτωσε από αυτή την κόλαση, εμένα μου αρκεί».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS