ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Heidi Klum: Μπορεί η εμφάνισή της να μάς ''ανατρίχιασε'', αλλά στέφθηκε - ξανά- 'βασίλισσα του Halloween'

Η εμφάνιση που σίγουρα θα μείνει στο μυαλό σας!

Δέσποινα Άσπρου

Όταν πρόκειται για το Halloween, η Heidi Klum είναι ίσως η πιο ταλαντούχα celeb αφού κάθε χρονιά κλέβει την παράσταση και δίκαια, εδώ και χρόνια, θεωρείται ως η "βασίλισσα" της γιορτής. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει την επική της anatomical body εμφάνιση και την αμφίεσή της ως Fiona από τον Shrek; Κανένας.
Και κάπως έτσι η κριτής του America's Got Talent έκανε και πάλι το θαύμα της και με την φετινό της look έστρεψε την προσοχή προς τα πάνω της.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις εικόνες που ακολουθούν, η Heidi Klum για το Halloween του 2022 αποφάσισε να ντυθεί σκουλήκι. Ω, ναι! Σωστά διαβάσατε.

Αναλυτικότερα η σταρ επέλεξε να μεταμορφωθεί σε σκουλήκι προκειμένου να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του 21ου ετήσιου Halloween party του Sake No Hana που πραγματοποιήθηκε στο νέο Lower East Side Moxy hotel το βράδυ της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου. Η ίδια πήγε στο πάρτι μαζί με τον σύντροφό της, Tom Kaulitz, ο οποίος ήταν ντυμένος ως ψαράς.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grazia UK (@graziauk)


Προσπάθησα να σκεφτώ διαφορετικά και να μην πραγματοποιήσω μια εμφάνιση όμοια με την περσινή. Σκεφτόμουν ότι αν ντυθώ δέντρο, θα ήταν cool ΄η ίσως να γινόμουν φυτό... και από αυτά, κατέληξα τελικά να ντυθώ σκουλήκι της βροχής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six μέχρι να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα, χρειάστηκαν δέκα ώρες. "Η φετινή μου εμφάνιση είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες, επειδή δεν είναι συνηθισμένη και είναι τόσο μεγάλη και περίεργη", αποκάλυψε η ίδια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Prime Video (@primevideo)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση