ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: total black σύνολο με λευκά sneakers
 

Harry-William: Η κοινή δήλωση λίγο πριν από το meeting

Η δήλωση που μάλλον δεν περίμενες

Ως «ψευδές» και «προσβλητικό» απορρίπτουν οι πρίγκιπες William και Harry δημοσίευμα στο βρετανικό Τύπο για τη μεταξύ τους σχέση.

Εκπρόσωποι του δούκα του Cambridgeκαι του δούκα του Sussex ανέφεραν: «Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μία ψευδής ιστορία δημοσιεύεται σήμερα σε βρετανική εφημερίδα με εικασίες για τη σχέση μεταξύ του δούκα του Σάσεξ και του δούκα του Cambridge. Για αδερφούς που νοιάζονται τόσο βαθιά για θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, η χρήση εμπρηστικής γλώσσας κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής».

Η δήλωση αναφέρεται σε δημοσίευμα των Times, οι οποίοι επικαλούμενοι κύκλους του δούκα και της δούκισσας του Sussex γράφουν ότι το ζευγάρι «εξωθήθηκε» από τη βασιλική οικογένεια λόγω του «μπούλινγκ» από τον πρίγκιπα William, ο οποίος δεν υποδέχθηκε θετικά την έλευση της Meghan Markle στην οικογένεια και διαρκώς έβαζε εκείνη και τον αδερφό του «στη θέση τους».

Η δήλωση έγινε λίγο πριν από τη σύσκεψη κορυφής που έχει συγκαλέσει στο Sandringham η βασίλισσα Ελισάβετ για να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η επιθυμία των Σάσεξ να αποστασιοποιηθούν μερικώς από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Πέρα από τους δύο αδερφούς και τη βασίλισσα στη σύσκεψη θα συμμετάσχει και ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X