ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

H Ariana Grande μίλησε ανοιχτά για τον gay αδελφό της

Με αφορμή την καθιέρωση της διεξαγωγής gay prides ανά το παγκόσμιο τον μήνα Ιούνιο, τα Billboard θέλονταν να τιμήσουν τα άτομα που ανήκουν στην LGBTQ κοινότητα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ζήτησαν από τους celebrities να γράψουν γράμματα αγάπης αφιερωμένα προς όλα τα μέλη της κοινότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά πρόσωπα της showbiz, μπήκαν με ευχαρίστηση σε αυτή τη διαδικασία. Ανάμεσα τους: η Britney Spears, η Christina Aguilera, o Elton John κ.α.

Η πρώτη δημόσια δημοσίευση γράμματος, έγινε από την γνωστή τραγουδίστρια Ariana Grande, η οποία άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε προσωπικά δεδομένα της ζωής της, μιλώντας για τον ετεροθαλή gay αδελφό της, Frankie Grande.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Frnakie είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής, παρουσιαστής, Youtuber κ.α.

Διαβάστε απόσπασμα από το γράμμα:

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο “κολλητικό” από τη χαρά και την αγάπη που αποπνέει η κοινότητα LGBTQ. Μεγάλωσα με ένα gay αδερφό του οποίου κάθε κίνηση θα επαναλάμβανα. Ήταν το είδωλό μου. Ό,τι έκανε ο Frankie, θα το έκανα κι εγώ. Δεν μπορώ να θυμηθώ καμία διαφορά ανάμεσα στον Frankie πριν “αποκαλύψει” πως είναι gay και στον Franki αφού το είπε. Ήταν πάντα, ίδιος Frankie. Η σεξουαλικότητα και το φύλο δεν ήταν ποτέ κάποιο θέμα που εγώ και η οικογένειά μου φοβόμασταν να συζητήσουμε. Όταν μάλιστα ο Frankie το είπε επίσημα, ο παππούς μου μας εξέπληξε καθώς ατάραχος (για την ηλικία του) είπε: “Συγχαρητήρια! Μπορούμε να πάμε τώρα στο δείπνο; Είμαι πεινασμένος.”

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση