ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Gwyneth Paltrow: Οι επιτυχημένες και αποτυχημένες εμπειρίες της με Botox

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας Gwyneth Paltrow δείχνει ανοιχτή σχετικά με την προσωπική της beauty ρουτίνα και τις αντιλήψεις της για την αισθητική επέμβαση. Πρόσφατα, μέσω του προφίλ της στο Instagram, πραγματοποίησε ένα Q&A κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για μια τηλεοπτική εμφάνιση.

Κατά τη διάρκεια των απαντήσεών της, η Paltrow αποκάλυψε την αγάπη και τον πειρασμό που αισθάνεται για το Botox. Σε μια ερώτηση από έναν από τους θαυμαστές της σχετικά με τη χρήση ενέσιμων ουσιών, απάντησε με αυτά τα λόγια: «Θεέ μου, ναι. Φοβάμαι πως και επιτυχημένα και αποτυχημένα». Σε μια άλλη ερώτηση σχετικά με την υπέροχη επιδερμίδα της, ανέφερε πως απολαμβάνει την περιποίηση του δέρματός της και πιστεύει ότι η υγιής λάμψη προέρχεται από την επίμελη φροντίδα της επιδερμίδας της.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο PEOPLE ότι είχε δοκιμάσει και άλλη ενέσιμη επέμβαση για τη μείωση των ρυτίδων, αλλά η εμπειρία αυτή την έκανε να αισθάνεται κάπως «τρελή». Επιπλέον, έθεσε τον τόνο ότι για εκείνη, η ομορφιά και η νιότη δεν είναι ταυτόσημες έννοιες, και πιστεύει ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από τη βαθιά ευτυχία, αντίθετα με το στρατηγικό κυνήγι της νιότης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gwyneth Paltrow  |  news  |  lifestyle  |  botox  |  gossip  |  showbiz  |  celebs

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση