ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Γιολίτη: Το άλμπουμ από τις διακοπές στην Αίγινα

Όλα τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε από την πασχαλινή τους απόδραση.

Μαρία Καραμάνου

Η Έμιλυ Γιολίτη, γνωστή επιχειρηματίας και δημοφιλής προσωπικότητα στα social media, δεν χάνει ευκαιρία να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την προσωπική της ζωή, ειδικά όταν πρόκειται για τις αποδράσεις της με τον σύντροφό της, Χρύσανθο Τσουρούλλη. Αυτή τη φορά, το ζευγάρι επέλεξε να περάσει το Πάσχα στην Αίγινα, έναν υπέροχο προορισμό που συνδυάζει την ομορφιά και τη γαλήνη του ελληνικού αρχιπελάγους.

Η Γιολίτη δημοσίευσε στο Instagram ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό άλμπουμ από την επίσκεψή τους στο νησί, δίνοντας έμφαση σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία όπου είναι αγκαλιά με τον Τσουρούλλη με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Αίγινας. Η λήψη αυτή, αποτελεί τον ορισμό της ρομαντικής και χαλαρωτικής απόδρασης, υπογραμμίζοντας την αρμονία και την ευτυχία που βιώνει το ζευγάρι.

Η επίσκεψη της Έμιλυ Γιολίτη και του Χρύσανθου Τσουρούλλη στον ναό της Αφαίας αναδεικνύει την αγάπη τους για την ιστορία και την κουλτούρα. Ο ναός της Αφαίας, κτισμένος σε έναν υψηλό λόφο 160 μέτρων, προσφέρει μια απαράμιλλη θέα, ενώ η θέση του, μέσα σε πεύκα, προσθέτει μια μαγική αύρα στην εμπειρία της επίσκεψης.

Από την προϊστορική εποχή και ειδικότερα από το 1300 π.Χ., η περιοχή ήταν σημαντικός τόπος λατρείας, κάτι που κορυφώθηκε κατά τους Αρχαϊκούς Χρόνους με την κατασκευή τριών ναών. Ο τελευταίος από αυτούς, που χτίστηκε περίπου το 500 π.Χ., διατηρείται μέχρι και σήμερα, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες με την αρχιτεκτονική του δομή και την ιστορική του σημασία.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από την κατάνυξη της Ανάστασης μέχρι το χαρούμενο έθιμο του τσουγκρίσματος των αυγών. Επιπλέον, το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις ήσυχες στιγμές της χαλάρωσης και της απόλαυσης του τοπικού τοπίου, περιπατώντας στα στενά και θαυμάζοντας την πανέμορφη φύση του νησιού. 

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση