ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Γιατί μια 21χρονη δέχεται υβριστικά σχόλια ''εξαιτίας'' της Markle;

Όσα αποκάλυψε η νεαρή γυναίκα.

Δέσποινα Άσπρου

Η ήσυχη ζωής μιας νεαρής γυναίκας ανατράπηκε όταν η Meghan Markle ξεκίνησε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Harry και το πρόσωπό της να γίνεται αυτομάτως αναγνωρίσιμο από όλο τον πλανήτη. Πώς έγινε αυτό; Χάρη στην απίστευτη ομοιότητα της ίδιας με την δούκισσα και τα μετέπειτα σχόλια που ξεκίνησε να λαμβάνει και τα οποία στην ουσία προορίζονταν για την Markle.

"Είναι κακό άτομο", "Μην είσαι περήφανη που της μοιάζεις" και "Καημένη, ο κόσμος θα νομίζει ότι είσαι κι εσύ ψεύτρα" είναι μερικά μόλις από τα σχόλια που δέχεται η Μπεκλς.

"Το μίσος στρέφεται κατά της Μέγκαν, απλώς εμένα μου λένε ότι δεν πρέπει να είμαι περήφανη που της μοιάζω" σημειώνει.

Ωστόσο, η πλέον 21χρονη παραδέχεται ότι η προσοχή δεν είναι μόνο κακή. "Γενικώς, οι άνθρωποι λένε καλά πράγματα, με το πιο συνηθισμένο στο διαδίκτυο να είναι: "Ουάου, νόμιζα ότι αυτή ήταν η Meghan Markle" ή "Μοιάζεις ακριβώς με τη Meghan Markle, είναι πανέμορφη". Χάρη στην ομοιότητά τους, δεν είναι λίγοι όσοι την κερνάνε ποτά.

"Πολλές φορές με κερνάνε εμένα και την παρέα μου γιατί νομίζουν πως έχουμε κάποια συγγένεια. Είναι πολύ μεγάλο κοπλιμέντο γιατί είναι απίστευη γυναίκα" προσθέτει η ίδια.

Να σημειώσουμε πως η 21 χρονη τονίζει πως δεν πιστεύει ότι της μοιάζει πραγματικά. "Νομίζω ότι από κάποιες γωνίες όντως της μοιάζω αν ισιώσω τα μαλλιά μου και βέβαια δεν το σκέφτομαι, παρά μόνο αν μου το πει κάποιος. Νομίζω ότι έχουμε παρόμοια χαρακτηριστικά και πως μοιάζει το χαμόγελό μας" σημειώνει η Μπεκλς.

Βλέποντας πάντως το προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα, εμείς παραδεχόμαστε πως η ομοιότητά τους πράγματι είναι μεγάλη.

@sidney.vb Listed a bunch of products that I got! Deffo worth the hype #fyp #tiktoktrending #makeup #hairtok original sound - sidney.vb
@sidney.vb We don’t do hugs here @Nadzbak #FlexEveryAngle #fyp #nohugs No thanks - kuwtkclips0
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση