ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Φώτης Γεωργίδης: Το σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο με την εκλιπούσα σύζυγο του

«Πάντα δίπλα μας ανάμεσα μας στην σκέψη στην καρδιά μας. Σε αγαπάμε», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν εξαιρετικά δύσκολοι για τον Φώτη Γεωργίδη και την οικογένειά του, καθώς έχασαν τη σύζυγό και μητέρα των παιδιών τους, τη Γιούλη. Παρά τον πόνο που βίωσαν, ο ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από την οικογένειά του με την αφορμή της ονομαστικής του γιορτής. Στη φωτογραφία αυτή, είναι παρών με τα τρία του παιδιά, ενώ στη λεζάντα εκφράζει τις σκέψεις και την αγάπη του για την αείμνηστη σύζυγό του.

Στο μήνυμά του, ευχαριστεί όλους όσους του ευχήθηκαν για τη γιορτή του. Εκφράζει την ευγνωμοσύνη του και ευχηθεί σε όλους να πλημμυρίζουν από φως και αγάπη. Επισημαίνει τη σημασία του να αφήνουμε πίσω τον χρόνο και να εστιάζουμε στη δημιουργία ενός νέου εαυτού που συγχωρεί και προχωρά. Τέλος, αφιερώνει τις σκέψεις και την αγάπη του στην εκλιπούσα, την οποία υπογραμμίζει πως θα είναι πάντα δίπλα τους, στη σκέψη και στην καρδιά τους.

Συνόδευσε την ανάρτηση του με τη λεζάντα, «Ευχαριστώ όλους για της ευχές σας. Να πλημμυρίζουμε από φως μέσα μας και αγάπη για τους άλλους. Νέος χρόνος ας μην υπάρχει, ας υπάρχει νέος εαυτός. Αυτός που συγχωρεί και προχωρεί. Δεν στοχεύει σε αυτά που φαίνονται αλλά σε αυτά που δεν φαίνονται 'γιατί όσα φαίνονται είναι πρόσκαιρα ενώ όσα δεν φαίνονται , αιώνια Χρόνια ευλογημένα γεμάτα καλοσύνη. P.s Πάντα δίπλα μας ανάμεσα μας στην σκέψη στην καρδιά μας. Σε αγαπάμε».

Δείτε την ανάρτηση του εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση