ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Φειδίας Π.: Ξεκίνησε μαθήματα για την Ευρωβουλή

Πώς τον αξιολογούν δύο σημαντικοί Ευρωβουλευτές;

Μαρία Καραμάνου

Ο 24χρονος youtuber και νεοεκλεγμένος ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου, έχει προκαλέσει αίσθηση τόσο στον πολιτικό όσο και στον διαδικτυακό κόσμο. Με τα μυθικά ποσοστά που απέσπασε στις Ευρωεκλογές, αποδεικνύει ότι η νέα γενιά έχει τη δύναμη να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό.

Μετά την τελετή ανακήρυξής του ως ευρωβουλευτής, ο Φειδίας επισκέφθηκε τον Κώστα Μαυρίδη, ο οποίος τον υποδέχθηκε θερμά μαζί με τον γιο του. Ο Μαυρίδης, με πλούσια εμπειρία στην πολιτική, προσφέρθηκε να τον συμβουλεύσει και να τον προστατεύσει από πιθανούς κινδύνους. Το μήνυμα που έστειλε στον νεαρό ευρωβουλευτή ήταν σαφές, «Κάποιοι ίσως θέλουν να σε εκθέσουν, εγώ να σε προστατεύσω».

@fidiaspanayiotou
original sound - Fidias Panayiotou

Παράλληλα, ο Φειδίας λαμβάνει μαθήματα από τον ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά για τα καθήκοντά του. Σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Φειδίας καταγράφει τις συναντήσεις του με τον νέο του δάσκαλο. Ο Φουρλάς τονίζει την πρόθεσή του να βοηθήσει τον 24χρονο όσο μπορεί, αναφέροντας μάλιστα ότι πριν από έξι μήνες είχε εκφράσει αμφιβολίες για την εκλογή ενός ανεξάρτητου υποψηφίου. Ο Φειδίας με ενθουσιασμό απαντά, «Και όμως γίνεται».

Μάλιστα, ο Λουκάς Φουρλάς μετά την εκλογή του Φειδία δήλωσε, «Εγώ θέλω να πω συγχαρητήρια στον Φειδία, σε ένα παιδί 24 χρονών που κατάφερε να παραγκωνίσει το πολιτικό σύστημα, να δώσει διάφορα μηνύματα και να κερδίσει αυτό που φάνταζε πριν από μερικούς μήνες ως ανέφικτο. Όλα αυτά για τον Φειδία είναι ένα άγνωστο περιβάλλον και επαναλαμβάνω ότι εγώ είμαι στη διάθεσή του, και όποιοι άλλοι συναδέλφου, να βοηθήσω».

@fidiaspanayiotou
original sound - Fidias Panayiotou

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων του, ο νεαρός ευρωβουλευτής εντυπωσίασε τον Κώστα Μαυρίδη με τις διεισδυτικές του ερωτήσεις, κάτι που αποδεικνύει τη σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζει τα νέα του καθήκοντα. Ο Κώστας Μαυρίδης, έχοντας μιλήσει και με τους γονείς του Φειδία, δείχνει να τον στηρίζει όχι μόνο ως πολιτικό σύμβουλο αλλά και ως φίλος.

Ο Φειδίας Παναγιώτου, από το να είναι ένα παιδί-φαινόμενο στον κόσμο του YouTube, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων και να εισέλθει στον κόσμο της πολιτικής με δυναμισμό και όραμα. Με τη βοήθεια έμπειρων ευρωβουλευτών όπως ο Κώστας Μαυρίδης και ο Λουκάς Φουρλάς, έχει μπροστά του μια λαμπρή πορεία γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση