ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Billie: Έχασε τους φίλους της όταν έγινε διάσημη

Ήταν σκληρό, ήταν πραγματικά δύσκολο, παραδέχεται

Μαρία Σάββα

Η Billie Eilish μοιράστηκε την εμπειρία της σχετικά με τους φίλους που έχασε μετά την εκτόξευση της καριέρας της. Σε συνέντευξή της στο podcast «Miss Me», η τραγουδίστρια εξήγησε πώς η φήμη επηρέασε τις προσωπικές της σχέσεις, αποκαλύπτοντας ότι όλοι οι φίλοι της εξαφανίστηκαν και έμεινε να συναναστρέφεται αποκλειστικά με άτομα του επαγγελματικού της περιβάλλοντος.

«Ξαφνικά έγινα διάσημη και δεν μπορούσα να συνδεθώ με κανέναν. Ήταν σκληρό, πραγματικά δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά η Eilish. Στην προσπάθειά της να εξηγήσει την κατάσταση, ανέφερε πως η μοναδική φίλη που κατάφερε να διατηρήσει ήταν η Ζόι. Μάλιστα, θυμήθηκε τα 20ά της γενέθλια, όταν συνειδητοποίησε ότι στο δωμάτιο υπήρχαν μόνο συνεργάτες της, όλοι τουλάχιστον 15 χρόνια μεγαλύτεροι από αυτήν.

«Ήταν το χειρότερο πράγμα που μου συνέβη. Τη στιγμή εκείνη συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν φίλοι μου. Αν η συνεργασία μας σταματούσε, δεν θα με ξαναέβλεπαν ποτέ», προσέθεσε με πικρία.

Η Billie Eilish μοιράστηκε επίσης πως έκανε προσπάθειες να επανασυνδεθεί με κάποιους από τους παλιούς της φίλους. «Πριν από έναν χρόνο, κατάφερα να ξαναβρώ μερικούς από τους φίλους μου. Τώρα έχω ξανά ένα ολόκληρο πλήρωμα. Μπορώ κυριολεκτικά να κλάψω από τη χαρά μου για αυτό. Ήταν το σπουδαιότερο πράγμα που μου έχει συμβεί», είπε με συγκίνηση.

Η ιστορία της Billie Eilish αναδεικνύει τις δυσκολίες που συνοδεύουν τη φήμη και την επιτυχία, καθώς και τη σημασία των γνήσιων σχέσεων στη ζωή κάθε ανθρώπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση