ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Celine: Έκρυβε για 17 χρόνια τη διάγνωσή της

«Προσπάθησα να γίνω ηρωίδα»

Μαρία Σάββα

Στα τέλη του 2022, η Celine Dion αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με μια σπάνια αυτοάνοση νόσο, το «Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου». Από τότε, η τραγουδίστρια περιόρισε τις δημόσιες εμφανίσεις της, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία της και βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της.

Πρόσφατα, ωστόσο, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα απόσπασμα από συνέντευξή της στο «Today», που πρόκειται να προβληθεί σύντομα. Σε αυτή τη συνέντευξη, η Celine αποκαλύπτει ότι η διάγνωση της νόσου δεν έγινε το 2022, αλλά 17 χρόνια πριν. Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να κρατήσει το πρόβλημα υγείας της κρυφό για σχεδόν δύο δεκαετίες, συνεχίζοντας την επαγγελματική της πορεία ενώ πάλευε σιωπηλά με την ασθένεια.

«Το να κρύβω την αλήθεια από τους ανθρώπους που με στήριζαν ήταν ένα τεράστιο βάρος. Ένιωθα ότι πρέπει να δείχνω δυνατή, ενώ το σώμα μου με εγκατέλειπε. Όταν κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν αφιέρωσα τον χρόνο να το διερευνήσω», δήλωσε η Celine Dion.

Στη συνέντευξη, η Dion εξομολογήθηκε πόσο δύσκολη ήταν η διαδικασία να κρύβει την ασθένεια της όλα αυτά τα χρόνια. «Δεν ξέραμε τι συνέβαινε. Έπρεπε να είχα σταματήσει και να αφιερώσω χρόνο για να καταλάβω τι συνέβαινε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο σύζυγός μου πάλευε για τη δική του ζωή».

Ενώ η Celine προσπαθούσε να διαχειριστεί τα συμπτώματα της ασθένειας, προσποιούμενη ότι όλα ήταν καλά, ο σύζυγός της έδινε μάχη με τον καρκίνο, την οποία τελικά έχασε το 2016. Μετά την απώλεια του συζύγου της από καρκίνο στον λάρυγγα, η τραγουδίστρια έπρεπε να βρει ισορροπία ανάμεσα στην ανατροφή των παιδιών της, την καριέρα της και τη δική της υγεία, κάτι που πολλές φορές την έφερε στα όριά της, αλλά τελικά τα κατάφερε.

«Έπρεπε να μεγαλώσω τα παιδιά μου, να κρύβομαι, να προσπαθώ να γίνω ηρωίδα, ενώ ένιωθα το σώμα μου να με προδίδει. Κρατιόμουν από τα όνειρά μου. Το βάρος του ψέματος ήταν τεράστιο», ανέφερε συγκινημένη.

Η Celine Dion αντιμετώπισε τη φθορά της φωνής της και την αδυναμία του σώματός της, καθώς έπεφτε και σκόνταφτε συχνά. Ωστόσο, δεν εγκατέλειψε ποτέ την προσπάθεια και κατάφερε να θέσει την ασθένεια υπό έλεγχο, συνεχίζοντας να είναι παρούσα στη ζωή και την καριέρα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση