ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Ο λαμπερός γάμος του γιου της Τερέζας Ηλιάδη

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα

Μαρία Σάββα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Νικόλας Ηλιάδης και η αγαπημένη του, Αγγελίνα Γεωργίου, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, με το ζευγάρι να ενώθηκε και επίσημα με τα δεσμά του γάμου.

Οι γονείς του γαμπρού, Τερέζα και Γιώργος Ηλιάδης κατά την διάρκεια της ημέρας ακτινοβολούσαν από χαρά και περηφάνια. Μαζί τους, συγγενείς, φίλοι και εκλεκτοί καλεσμένοι διασκέδασαν μαζί με το ζευγάρι, μοιραζόμενοι τη σημαντική αυτή στιγμή.

Οι στιγμές του μυστηρίου συνθέτουν ένα θέαμα εντυπωσιακό. Τα βλέμματα εστιάζονται στο εκθαμβωτικό νυφικό της Αγγελίνας, μια δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή Elie Saab.

Καθώς ο γάμος εξελίσσεται, οι εκφράσεις συγκίνησης δεν μπορούν να κρυφτούν από τον γαμπρό και τη νύφη. Η αγάπη και η χαρά γεμίζουν την εκκλησία, δημιουργώντας μια αξέχαστη στιγμή για όλους όσους παρευρέθηκαν.

Μέσα στους καλεσμένους να αναφέρουμε πως ήταν φυσικά η θεία του γαμπρού Αγγέλω Δημητρίου, η Νόνη Δημητρίου, η Ραμόνα Φίλιπ, η Έμιλυ Γιολίτη και ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, η Κάτια Θεοδότου, ο Γιώργος Θεοδότου και διάφορες άλλες γνωστές προσωπικότητες του νησιού μας.

Μετά το τέλος του μυστηρίου οι καλεσμένοι παρευρέθηκαν και στο γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa.

Η διακόσμηση του χώρου έμοιαζε με παραμύθι, με την αίθουσα να ήταν στολισμένη με πανέμορφα κεριά και λουλούδια που ήταν στολισμένα από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση