ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Harry: «Επικίνδυνη και κακιά η Καμίλα»

«Με θυσίασαν στον βωμό της Καμίλα» παραδέχεται ο πρίγκιπας Harry

Δέσποινα Άσπρου

Το βράδυ της Κυριακής 8 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου του πρίγκιπας Harry "Spare" προβλήθηκε στην Αμερική η συνέντευξη που παραχώρησε ο γιος του βασιλιά Καρόλου στον Anderson Cooper και στην εκπομπή 60 Minutes του CBS News και όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, έγινε αμέσως viral. 

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, ο πρίγκιπας έριξε τα πυρά του στην Καμίλα, ανατρέχοντας μάλιστα σε μια συνέντευξη της μητέρας του το 1995 στην οποία εκείνη υποστήριξε ότι η Καμίλα είναι το «τρίτο πρόσωπο στο γάμο της» και η οποία βάσει του πρίγκιπα αποτέλεσε η αφορμή ώστε η νυν σύζυγος του πατέρα του να γίνει «κακιά» στην προσπάθειά της να «αποκαταστήσει την εικόνα της».

Αναλυτικότερα, ο πρίγκιπας στο βιβλίο του αναφέρει: "Η ανάγκη της να αποκαταστήσει την εικόνα της την έκανε επικίνδυνη λόγω των διασυνδέσεων που είχε με τον βρετανικό Τύπο. Και υπήρχε ανοιχτή προδιάθεση και από τις δύο πλευρές να ανταλλάξουν πληροφορίες. Και με μια οικογένεια βασισμένη στην ιεραρχία και με την ίδια καθ' οδόν για να γίνει η βασιλική σύζυγος θα είχαμε πτώματα στον δρόμο", ενώ ο ίδιος ανάμεσα σε άλλα αποκαλύπτει πως στο παρελθόν εκείνος και ο αδερφός του είχαν ζητήσει από τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί.

"Δεν πιστεύαμε ότι ήταν απαραίτητο. Πιστεύαμε ότι θα προκαλούσε περισσότερο κακό παρά καλό, ότι θα ήταν καλύτερο να είναι απλά μαζί. Γιατί έπρεπε να το κάνει αυτό; Αλλά θέλαμε να είναι ευτυχισμένος. Και είδαμε πόσο χαρούμενος ήταν μαζί της. Έτσι, εκείνη τη στιγμή, είπαμε "Εντάξει... Ήθελα ακόμη και η Καμίλα να είναι ευτυχισμένη. Ίσως θα ήταν λιγότερο επικίνδυνη αν ήταν χαρούμενη" σημειώνει ο ίδιος επίσης στο βιβλίο του.

Όταν κατά την διάρκεια της συνέντευξής του ψες ο πρίγκιπας ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή "Γιατί ήταν επικίνδυνη;", εκείνος επανέλαβε όσα αναφέρει και στο βιβλίο του, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι ο ίδιος ήταν ένα από εκείνα τα θύματα που "θυσιάστηκαν" στον "προσωπικό βωμό των δημοσίων σχέσεων" της Καμίλα.

"Αν σας κάνουν να πιστεύετε, ως μέλος της οικογένειας, ότι το να είστε σε πρωτοσέλιδα, να έχετε θετικούς τίτλους, θετικές ιστορίες γραμμένες για εσάς, θα βελτιώσει τη φήμη σας ή θα αυξήσει τις πιθανότητες να γίνετε αποδεκτός ως μονάρχης από το Βρετανικό κοινό, τότε αυτό θα κάνετε", είπε στον Cooper, ενώ προς το τέλος της συνέντευξής του κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια για την "πραγματικά άθλια αντίδραση" την ημέρα του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

"Αγαπώ τον πατέρα μου, τον αδερφό μου, την οικογένειά μου. Δεν έχω καμία διάθεση να τους προκαλέσω κακό. Αλλά όσον αφορά τα ταμπλόιντ, ορισμένα μέλη (σ.σ. της βασιλικής οικογένειας) είχαν αποφασίσει να "συμμαχήσουν με τον διάβολο" για να αποκαταστήσουν την εικόνα τους. Αυτή ήταν η επιλογή τους. Αλλά η "κόκκινη γραμμή" για μένα ήρθε όταν αυτή η προσπάθεια γίνεται επιβλαβής για άλλους, εμένα και άλλα μέλη της οικογένειάς μου".

 

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση